fairyland 發表於 2013-6-20 01:46:02

d人外掛升lv升技都算啦 , 外掛入次元GM都唔理真係憤怒

d人外掛升lv升技都算啦 , 外掛入次元GM都唔理真係憤怒
成班友外掛入次元之後係到企
一來搞到好多真心想打果D入唔到
二來班友入次淨企 , 連累打輸

GM求下你做下野啦{:qq46:}

tony1233465 發表於 2013-6-20 02:33:42

唉... 唔捉外掛等同 有病唔醫

淺倉藍 發表於 2013-6-20 12:07:24

係玩家在企係到唔郁? 定係用外掛玩次元?.?

歐陽小王 發表於 2013-6-20 13:42:25

淨企就唔會連累打輸的
係睇帶隊個班人想點姐
不過呢排好似場場有人打大元有300分拎 好似無咁易輸

fairyland 發表於 2013-6-20 14:35:52

淺倉藍 發表於 2013-6-20 12:07
係玩家在企係到唔郁? 定係用外掛玩次元?.?

平均有超過一半人用外掛入次加掛門,之後凈企係到唔郁

fairyland 發表於 2013-6-20 14:38:07

歐陽小王 發表於 2013-6-20 13:42
淨企就唔會連累打輸的
係睇帶隊個班人想點姐
不過呢排好似場場有人打大元有300分拎 好似無咁易輸 ...

有300分係d打王team勁者
但家下平均每日有一半次元係0分的
守門有時得一隊,根本守唔切
好多時到頭來打埋唔夠輸

mashing 發表於 2013-6-20 15:51:03

c兄你呢個問題我都想問好耐,外掛入次而家愈來愈嚴重就真係..............................5識講,如果真係搞5掂外掛入次,不如官方開放入次外掛畀大家download,對所有玩家都公平!

netnet0000 發表於 2013-6-20 18:47:16

是外掛高速按NPC入場,令到人手按得慢的玩家無法在滿額前入次元。

fairyland 發表於 2013-6-20 20:09:06

netnet0000 發表於 2013-6-20 18:47
是外掛高速按NPC入場,令到人手按得慢的玩家無法在滿額前入次元。

外掛升Lv升技都忍
但d人開加速入次就唔該搞搞佢啦GM

tmp240981y 發表於 2013-6-20 23:33:21

fairyland 發表於 2013-6-20 14:38 static/image/common/back.gif
有300分係d打王team勁者
但家下平均每日有一半次元係0分的
守門有時得一隊,根本守唔切

300分 經常啦
家下打次有幾可爆次
定係爆次的意思包埋秒大元

早排係因為活動 去晒打料
冇人守 因為打料仲好搵

"300分我係講緊E個星期"

魏王曹操 發表於 2013-6-20 23:36:37

人地講緊掛門,唔係講緊打次既人
掛門既300分經常有?我唔知你講幾時
我掛左幾年次元門,一次300分都未拎過
係最近唔知點解有幾場拎到300全體分
唔好講拎300,全體分拎多過50都未見過

animal 發表於 2013-6-20 23:46:23

E幾日好多場次 都有300分
外掛問題一向咁嚴重
今日搬出來講係因為最近成日拎300分
個個想入去企

點解有300 係因為秒到大元 唔係點會個個想入多D AC呀

fairyland 發表於 2013-6-21 00:21:21

animal 發表於 2013-6-20 23:46 static/image/common/back.gif
E幾日好多場次 都有300分
外掛問題一向咁嚴重
今日搬出來講係因為最近成日拎300分

300分係出左幾次
但仍然以0分居多
一日6場最少2-3場0分

仲有 , 人手入果d多數有心打
反而 , 用掛加速入次果d , 有最少一半淨企
冇心打果d真係唔好累大隊啦

mashing 發表於 2013-6-21 06:50:25

其實GM做野好簡單,問題係做5做,而家有人在起跑線上已經贏左好多其他玩友,呢個先至係問題,等於當日開收費台一樣,肯定會慘淡收場,主要病因無徹底根除,...................5好同我講個D歪論,你掛我又掛,一於齊齊掛........................咁玩法有乜意思先!

aa9061425 發表於 2013-6-21 12:21:04

fairyland 發表於 2013-6-21 00:21 static/image/common/back.gif
300分係出左幾次
但仍然以0分居多
一日6場最少2-3場0分

正企都好重要 冇人掛門 邊有王打 冇人打王邊有300分
講到冇人守 我入親都好少見爆次 啵  爆次原因只係因為有卡王狗出現

mashing 發表於 2013-6-21 15:08:01

而家5係講緊掛門或企或爆次,主要有人用掛入次明5明?大家用手去按,5夠快無野講,點解有D人次次都入到六,七隻,5該答下我....................5信去掃IP address就一目瞭然啦!

歐陽小王 發表於 2013-6-21 19:59:37

外掛唔係第一日有的
次元一面世已經有入次外掛既存在
咁多年了 唔係次元都好 任何外掛 佢有處理過?
一個人入10隻 有乜咁驚奇 gm唔會處理架啦
一係唔好打 一係一齊用掛 一係整部快既電腦人手入
反正我就唔信gm會處理外掛

魏王曹操 發表於 2013-6-21 23:38:01

外掛問題...收費SER最初開個時個頭炮打得好響
最後咪又係爛尾收場
連收費SER都搞成咁,何況免費SER呢
講真一句我都好痛恨班外掛狗,但係你做到D咩?
你就算開夠500個呢種POST都係冇用

303249760 發表於 2013-6-26 13:12:00

咁多外掛{:fun10:}

qwer1234 發表於 2013-6-26 18:03:59

外掛無得杜絕
頁: [1] 2
查看完整版本: d人外掛升lv升技都算啦 , 外掛入次元GM都唔理真係憤怒