jelly 發表於 2013-7-4 23:43:44

十六夜少 發表於 2013-7-4 22:49 static/image/common/back.gif
點解仲會有人開埋D咁既POST?
為左你地幾%人流而開會討論如何改善月費服嗎???
什麼冇迷裝唔夠勁,冇分子刀戰 ...

施主真有趣~~
玩家不滿現狀請求改善, 有咩問題?!
唔通因為我地係少數, 所以就冇資格去講說話, 去比意見?!
當你對一件事情死心既時候,
可否尊重其他人, 唔好迫其他人同你一齊死心?!
你覺得我係發白日夢, 我覺得我係積極爭取~~

如果以你既邏輯去睇事情,
咁43萬上街既市民都係發緊白日夢,
政府應該由得佢地吠,
而你都好應該立即離開香港,
去過你那充實又有意義既生活~~

一句到尾, 論壇係比人理性討論~~
你喜歡自取其辱, 我冇辦法阻止你~~
但都想勸你一句: 收手啦朋友~~

程立仔 發表於 2013-7-5 00:36:50

開番收費ser但大部份設定仲用緊免費ser果套
一開ser頭一個月無時間玩,之後玩番已經無人肯一齊打怪 個
個想人帶升 憶都未回隻game就完左壽命
月費ser無商城無迷裝 點解個制度唔改番做以前暗c時代咁 例如 唔減敏 唔扣武器耐用度等等

poisonboy 發表於 2013-7-5 11:28:25

樓上中肯~就係唔知點解會跟左依家個free ser 設定

ken415263 發表於 2013-7-5 13:06:28

算喇...
我PM過版主幾次...
問佢官方會唔會改...
佢一次都冇覆我完全扮睇唔到...
咁既時候佢仲邊會回e d post呀...

poisonboy 發表於 2013-7-6 03:16:25

{:fun25:}其實alta係咪唔夠gm...

poisonboy 發表於 2013-7-19 10:16:18

(我是來推post的)

豐豐 發表於 2013-7-24 10:01:51

一講童話D問題 版主跟本唔會睇

uggg003 發表於 2013-7-24 14:37:08

{:fun10:}{:fun10:}{:fun10:}

kamkwunwa 發表於 2013-7-24 14:54:51

SO SAD

poisonboy 發表於 2013-7-24 14:55:34

豐豐 發表於 2013-7-24 10:01 static/image/common/back.gif
一講童話D問題 版主跟本唔會睇

又好似係,我淨係見過佢係人地反佢既post出現,仲要係鎖post果種,其他完全唔理

fatterho 發表於 2013-7-28 18:01:09

失望too 唔明50$有咩用

貝碧托夫 發表於 2013-8-3 18:57:14

冇玩3個幾月 但成日上黎睇 真係好想有人童話會再有人玩番

我既夢想就係將童話世界現實化 有錢我實會咁做

jelly 發表於 2013-8-4 02:11:13

貝碧托夫 發表於 2013-8-3 18:57
冇玩3個幾月 但成日上黎睇 真係好想有人童話會再有人玩番

我既夢想就係將童話世界現實化 有錢我實會咁做 ...

現實化?-0-
即係你想起個金銀城出黎住?xdd

poisonboy 發表於 2013-8-4 10:56:25

我明你意思,大約係好似sao咁?

hkee0625 發表於 2013-8-5 08:32:46

其實樓上嘅師兄,你講緊嘅野根本吾係昔日嘅童話
咩金河4萬幾血? 童話根本要組隊一齊砍怪先夠打,下下一個人秒到組隊要泥做咩?

hkee0625 發表於 2013-8-5 08:53:11

其實好同意十六夜少的說話.呢家童話演變到,一個人秒叫正常?
見到個樓主個貼都火滾,話妳知啦!昔日嘅合體黑洞白金秒到沙中巨岩已經叫勁,而到後期就要組隊打!{:qq04:}

poisonboy 發表於 2013-8-6 11:29:32

hkee0625 發表於 2013-8-5 08:53 static/image/common/back.gif
見到個樓主個貼都火滾,話妳知啦!昔日嘅合體黑 ...

其實呢,我已經計埋火衝降防,加上光使加攻,仲有黑洞補中,

以夢地為例,20800血,獸神被加攻左打1m5,後排火衝無問題,前排差3-4k hp,黑洞補中都味必殺得曬,你明唔明?

呢個只係100lv既例子,我升到105lv淨係岩岩好夠做,但係已經無經,
試問鬼3點打呢?4m血,多10lv多成2萬wo,你明唔明收費ser同free既分別?

poisonboy 發表於 2013-8-6 11:31:11

hkee0625 發表於 2013-8-5 08:53 static/image/common/back.gif
見到個樓主個貼都火滾,話妳知啦!昔日嘅合體黑 ...

其實係收費ser黎講,秒到呢d地方既白金黑洞合體叫做好勁..

poisonboy 發表於 2013-8-6 11:36:45

雖然我明白論壇開放比每個人都有自由討論,否定/讚成既權利,但係我唔想你對我有誤會,我好有自信咁講,我已經係全ser最勁既魔使(包括裝備,鞭技),但係(接受加攻,降怪防,補殺之後!!!!!)依然秒唔到夢地91-100,呢個咪有問題囉!
更加唔好講105lv以上,我好老實講,要最少2回時間,即使水木再無經都好,點都快過需要打2回時間既105lv以上。

你可能唔明白我地收費ser高lv既苦況,但係眼見gm用隔離free ser setting落去收費ser,就覺得好燥

hkee0625 發表於 2013-8-6 13:01:33

我吾係否定妳的言論,但童話當初的路線,並吾係一個人秒怪練功,但呢家漸漸演變到秒到先叫正常.
另外個設定問題,向童話反映哂Q氣,佢吾會理
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 收費ser玩家之痛苦 4/7