賀佐師 發表於 2013-8-9 18:37:46

黃金金大嘴鴨

嘿嘿~岩岩偷睇到黃金大大大大嘴鴨d座標資料,偷偷地過俾你地{:on133:}

彩虹城
(75.370)(51.430)(31.528)(49.627)(77.605)(114.640)(142.687)(182.768)
(226.769)(257.693)(279.676)(299.613)(322.564)(340.527)(345.478)
(345.433)(338.372)(315.356)

青鳥城
(101.597)(129.607)(145.582)(156.537)(156.481)(151.372)(153.314)
(143.275)(132.221)(118.169)(103.208)(85.200)(48.221)(48.273)
(55.312)(51.366)

金銀城
(93.53)(107.52)(113.52)(125.53)(135.57)(135.85)(135.129)(134.174)
(135.220)(135.259)(135.332)(135.391)(137.429)(136.474)(136.523)
(133.553)(121.553)(104.549)(88.549)(64.549)(33.551)(16.504)
(17.423)(14.347)(14.288)(14.76)(25.52)

joemoon 發表於 2013-8-9 20:35:54

算啦,抽埋d垃圾野,藥錢都哂埋{:fun09:}

mashing 發表於 2013-8-10 05:25:18

多謝分享..........................................................

fairyland 發表於 2013-8-10 10:48:45

你自己打飽佢

yushiko 發表於 2013-8-10 19:29:38

唉~抽果D野真係無乜用{:fun09:}D煙花多到阻住哂

kinnis 發表於 2013-8-10 22:37:19

現任管理既gm,既然有心搞活動,活動既獎品都應該認真考慮下有咩野會吸引到玩家,好開心好樂意去玩呢?
好過而家有個好開始,結果是無人玩
但是我係支持肯做野搞活動既gm

魏王曹操 發表於 2013-8-10 23:58:05

講真D獎品廢都算數
下次活動可唔可以唔好咁講笑..雖然係童話...
又銀河大魔王又孤獨XXX...

無言

yan135791 發表於 2013-8-11 22:44:50

多謝分享..

呀包呀包 發表於 2013-8-13 18:56:40

打左幾Set...不過係貪佢跌果條毛加HP同MP{:fun03:}

kitkit001 發表於 2013-8-14 02:01:28

唔知收費ser開果陣老雷講d野係咪真既呢..如果係而且仲有做緊既就好啦

yushiko 發表於 2013-8-14 07:59:51

今日終於玩完啦{:fun15:}

蘋果 發表於 2013-8-14 11:40:26

呢個活動好好運用,真係幫唔少..

yushiko 發表於 2013-8-14 11:41:02

蘋果 發表於 2013-8-14 11:40 static/image/common/back.gif
呢個活動好好運用,真係幫唔少..

幫左D乜?

蘋果 發表於 2013-8-14 11:47:08

轉頭開post講,因為係好多post都有人提,我打算做個大整合

yushiko 發表於 2013-8-14 11:54:09

蘋果 發表於 2013-8-14 11:47 static/image/common/back.gif
轉頭開post講,因為係好多post都有人提,我打算做個大整合

{:fun15:}

蘋果 發表於 2013-8-14 12:26:57

鴨鴨唔見哂~又轉城?

蘋果 發表於 2013-8-14 14:58:21

呃人~一隻鴨都冇!
個D座標得空氣

jelly 發表於 2013-8-14 19:19:33

個活動都夠衰啦~~ 依家連鴨都冇, 可以玩咩?! {A012a:}

蘋果 發表於 2013-8-25 22:39:55

完左.期待再出
下次牛牛機率高D唔該~刷得好辛苦!

蘋果 發表於 2013-8-25 22:43:06

蘋果 發表於 2013-8-25 22:39 static/image/common/back.gif
完左.期待再出
下次牛牛機率高D唔該~刷得好辛苦!

意見好重要..推多次POST!!!!!!
頁: [1]
查看完整版本: 黃金金大嘴鴨