魏王曹操 發表於 2013-8-13 09:10:07

請小心昆狗出沒

最近有人在放此AC
http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=1265182

但此人會在適當的時候用真資料去拎返隻AC
請大家在購買前三思,並請考慮清楚,有可能比人爆AC的情況之下再去購買
事關在下就係其中一個受害者
昆狗AC:hoiyaan
昆狗AC名:脆脆鬆餅

可能大家會有個疑問,點解我會企出黎指證佢?
事關我都係受害者,我唔想再有其他人受害或者有機會成為受害者
當然你要死,我係阻唔到你,但係我唔希望有人好似我咁受害
而對童話玩家之間的交易買賣失去信心

幸好本人最後得到前童話GM GentlemanBeard  的幫助之下成功拎返部份值錢野
所以此昆狗現在只能夠賣一隻空AC
有需要的請PM本人,本人十分樂意把我和GentlemanBeard 閣下的所有對話讓你查閱

最後想講下點解會比人昆?好簡單就係因為當時我真係當佢係一個好好好好既朋友
因為以前大家都係鴨SER一齊玩過,長企係吉板既朋友黎
残念的是,這些朋友一個又一個的出賣我

但是相比之下,我感激這班[垃圾朋友],謝謝你們讓我成長及經歷夕了
只需付出少少金錢,就當買一個教訓吧,也可讓我成長多了
沒有你們,那有今天的我

最後係呢度,因為呢個係A GAMES ,所以我想講多少少野
就係真係好對唔住GentlemanBeard呢位GM
雖然唔知你仲有冇機會見到
但係我當時曾經一口咬定係系統問題
可能當時我情願相信朋友多過相信數據
可能當時我情願係系統問題多過係比人爆AC
不過都真係好多謝你幫我拎返我自己既野,係除左隻AC拎唔走
早知當時入得返拎晒D野之後就應該即刻DEL左隻人物佢
等佢冇得繼續害人

yushiko 發表於 2013-8-13 09:27:01

多謝分享~希望此人再唔好呃人

aesopn42259 發表於 2013-8-13 16:38:58

其實係應該報警的,不誠實使用電腦罪都可以坐返3個月的{:on133:}

魏王曹操 發表於 2013-8-13 19:56:57

其實我都知道係要報警,等呢個PK冇得再害人
但係我唔想晒時間係佢身上
反正我都拎返大部份值錢野
得返個空AC,最多咪值500
500當掉比呢位大種黑衣吧
其實如果唔係佢話賣AC,我根本冇打算爆佢D衰野出黎

aesopn42259 發表於 2013-8-13 21:30:25

好好

yushiko 發表於 2013-8-14 07:54:29

魏王曹操 發表於 2013-8-13 19:56 static/image/common/back.gif
其實我都知道係要報警,等呢個PK冇得再害人
但係我唔想晒時間係佢身上
反正我都拎返大部份值錢野

知唔知呢個人仲有無玩?

蘋果 發表於 2013-8-14 11:45:34

樓主應該講真既
昆狗都唔敢係呢邊"呈清"

魏王曹操 發表於 2013-8-14 15:01:46

如果真係想佢其他AC名既,請PM我
我目的只在希望唔好再有第二位受害者
佢唔賣野既話我根本冇打算唱佢

另外,我都唔知佢仲有冇玩,估計應該係冇