kwansinsin 發表於 2013-10-3 00:28:27

有關連線問題

請問為何經常連不到線, 有時候連到了,但打牌的時候又斷線, 我電腦有(500 INTERNAL SERVER ERROR)的字, 請問有什麽方法解決, 可以正常連線進入遊戲.請幫忙{:qq60:}

淺倉藍 發表於 2013-10-3 10:31:20

請問你用邊個網絡商架? 可以試下以下方法,睇下解唔解唔解決到^^

如果無法連線登入(或間歇斷線),可嘗試使用由 Google 免費開放給大眾使用的 DNS 伺服器,完成後上網速度更快、反應更迅速!

免費使用 Google DNS-Server

kwansinsin 發表於 2013-10-4 15:01:11

你好:首先謝謝你幫我的問題,  但我都用過你給我的方法, 還是解決不了,還有其它的方法嗎? 我用的是香港寛頻. {:fun13:}

kwansinsin 發表於 2013-10-4 23:52:14

hi,我今日睇返之前有玩家(        yoyo5d5d 2013-1-5)既情況同我現在係一樣,請問係怎樣解決, 麻煩唔該.
在追蹤上限30個躍點上,由第十一個點到三十個點都係;要求等候逾時.既字樣

淺倉藍 發表於 2013-10-8 10:39:55

kwansinsin 發表於 2013-10-4 23:52 static/image/common/back.gif
hi,我今日睇返之前有玩家(        yoyo5d5d 2013-1-5)既情況同我現在係一樣,請問係怎樣解決, 麻煩唔該.
在追蹤上限 ...

你試下清除cookies~ 然後重新開機再試下登入睇下{:fun13:}

kwansinsin 發表於 2013-10-8 17:49:11

sorry, 都似過, 仲係唔得
http://forum.agames.hk/static/image/smiley/fun/fun06.gif{A012a:}

kwansinsin 發表於 2013-10-8 18:04:40

顯示:

淺倉藍 發表於 2013-10-8 18:34:35

請問你係咪用呢個網址登入? http://play.agames.hk/login/
不如試下關左防火牆睇下?

kwansinsin 發表於 2013-10-9 09:01:39

關左都係唔得, {:fun69:}  真係冇心機

淺倉藍 發表於 2013-10-9 10:42:22

kwansinsin 發表於 2013-10-9 09:01 static/image/common/back.gif
關左都係唔得,   真係冇心機

請問你有冇用router? 試下boot機睇下~

kwansinsin 發表於 2013-10-10 09:20:53

sorry, 你以上所講的都似過喇.

淺倉藍 發表於 2013-10-10 12:16:53

kwansinsin 發表於 2013-10-10 09:20 static/image/common/back.gif
sorry, 你以上所講的都似過喇.

試下轉其他瀏覽器登入遊戲{:fun33:}

kwansinsin 發表於 2013-10-11 09:36:03

yahoo, google, facebook, firefox 都入唔到, 請問仲有咩好方法??{:fun69:}

Simsimi 發表於 2013-11-7 23:38:37

我都成日入唔到game..
頁: [1]
查看完整版本: 有關連線問題