小仲 發表於 2013-12-15 17:16:03

收ac

最好係仙法/弓手,92-100lv最好有埋裝,飛,寵,價錢自出

henson:) 發表於 2013-12-15 20:08:41

我有100仙 全包 $600

100弓手 全包 $700

小仲 發表於 2013-12-16 01:29:56

咩裝?咩寵?咩飛?

小仲 發表於 2013-12-16 01:31:22

henson:) 發表於 2013-12-15 20:08 static/image/common/back.gif
我有100仙 全包 $600

100弓手 全包 $700

咩裝咩寵咩飛?

henson:) 發表於 2013-12-18 17:47:16

小仲 發表於 2013-12-16 01:31 static/image/common/back.gif
咩裝咩寵咩飛?

100弓手 - 真幻布衫,真幻輕手&褲,龍引冠&手
      真幻3式弩
全包 $700 +體/敏/物會 - 戎,耳,項
      地之証 (點披。絕版) 效果:額外上升260防(可供組隊使用)
                   +3黑雲(3.0速)
                   幻境技,72-100 齊技
                   擴大過倉庫空間168格

100仙師 -  一套帝龍四式布
                  真幻3式杵( +無用石 )
                  +精神/體力/智 - 戎,耳,項
全包 $600   30+3云(2.6速)
      丁之証 (點披。絕版) 效果:額外快速回復MP
                 20LV 點數盾 +63防 1洞
                 +2修羅熊 (96lv)
                 +1幽光蝶 (64lv)
                 +0幽靈歐姆 (60lv)
                 幻境技,72-100 齊技

兩隻一齊收.售價一千元

豆仔 發表於 2013-12-19 13:05:02

{:on091:}

aaa 發表於 2014-3-30 15:49:42

我100弓包真幻輕7把真幻弓 齊幻技 齊72到100技 有a b c d專技1000蚊
  100仙包真幻布+17定無用杵   齊幻技齊72到100技有a b c專技1000蚊
有意pm我仲有100幻 盜 ec
頁: [1]
查看完整版本: 收ac