fairyland 發表於 2013-12-24 15:25:54

有冇人知月SER家下咩環境 ?

有冇人知月SER家下咩環境 ?
係咪所有分流都0% ?? {:qq18:}

mashing 發表於 2013-12-24 20:19:47

睇下而家有幾多人發帖都略知一二,...............................問到多Q餘..............................................我反而好想知當日有班人撲出來十卜,而家走晒去邊?

fairyland 發表於 2013-12-25 14:43:40

ALTA 點解唔執左月ser佢 ??
明明虧緊同虧左好耐錢

zero9068 發表於 2013-12-25 22:30:54

fairyland 發表於 2013-12-25 14:43 static/image/common/back.gif
ALTA 點解唔執左月ser佢 ??
明明虧緊同虧左好耐錢

虧左好耐錢

我覺得冇虧過錢 佢地都冇買防盾

ser機都可能用緊以前四個服既期中一個

最多都係浪費電費

fairyland 發表於 2013-12-26 03:26:18

zero9068 發表於 2013-12-25 22:30
虧左好耐錢

我覺得冇虧過錢 佢地都冇買防盾

咁又係
童話又冇GM
人工慳唔少

lamkwunyat2005 發表於 2013-12-26 15:29:26

其實一開ser都賺左妳地好多--

jelly 發表於 2013-12-27 18:04:17

mashing 發表於 2013-12-24 20:19 static/image/common/back.gif
睇下而家有幾多人發帖都略知一二,...............................問到多Q餘............................. ...

係咪叫緊我 {:qq15:}

kitkit001 發表於 2013-12-29 00:59:03

mashing 發表於 2013-12-24 20:19 static/image/common/back.gif
睇下而家有幾多人發帖都略知一二,...............................問到多Q餘............................. ...

當日話會改既野係邊,玩家就係邊

童話玩家 發表於 2013-12-29 22:58:51

0%咗半年啦
alta仲係度copy& paste 啲活動同維修公告, 應該係俾鬼睇
好邪呀
頁: [1]
查看完整版本: 有冇人知月SER家下咩環境 ?