wck0419 發表於 2014-6-20 01:23:52

又係夜空bb 之 德國boy也想打天空之塔

伺服器 :  安德烈角色暱稱 : 夜空bb公會名稱 : Neko

hi 又係我夜空bb {:qq48:} 又太得閒 又有諗頭 , 就做出左呢段片 {:qq18:}
今次唔係元首喇, 係德國boy {:qq22:} 我練功發自真心 {:qq28:}
唔講咁多喇, 去片 ~

P.S. PO完段希特拉之後唔知係唔係官方比左個人品buff我, 10盒就中左兩條千代女姐姐 仲要唔係碎係成條出{:qq53:}{:qq67:}{:qq14:}(遭毆打{:qq29:}
V0-3AslkYfw

開post當然要有圖 唔洗打搞伯母{:qq43:}

乂楓o秋葉 發表於 2014-6-20 23:43:20

真好運~我70個都唔中一個=={:fun06:}

wck0419 發表於 2014-6-21 02:53:14

{A007a:}

Ellie 發表於 2014-6-21 19:08:21

德國boy 絕對是用香港寬頻插wifi 咁玩天塔~ 我入親天塔都係咁,所以令自己咁燥不如唔打~ 反正寶箱d好野唔係俾我呢d冇運ge人去拎
(不過夜空bb我是主要來看你的)

司馬信 發表於 2014-6-22 16:28:12

作者將會得到 1500 點招待券,以答謝好文。
請查收商城待領區~

wck0419 發表於 2014-6-22 18:36:18

{A005a:}多謝大佬支持

乂楓o秋葉 發表於 2014-6-23 10:58:52

條友好好笑~笑到胃抽根{:on056:}

悠雲~ 發表於 2014-6-23 12:36:41

真激動

Rilakkuma 發表於 2014-6-23 13:50:11

可憐既Keyboard..

bunnyy 發表於 2014-6-24 11:53:03

{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}

bunnyy 發表於 2014-6-25 05:42:29

D對白勁MATCH{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}

熱可樂走冰 發表於 2014-6-25 10:04:09

笑左XDDD 個鍵盤好慘{:fun25:}{:fun25:}

卜卜 發表於 2014-6-25 11:33:30

{:fun61:}嘩~~~~好恐怖{A007a:}我中意

司馬信 發表於 2014-6-26 10:35:39

作者諗果d對白我最鍾意{:on056:}

劣等生 發表於 2014-7-1 23:55:35

條友唔洗激動到咁阿化...{:on039:}
連個...f5都比佢整掉埋...{:on010:}
舊f5好慘..

mi5842013 發表於 2014-7-10 14:55:20

{:on039:}個Keyboard好慘呀...

a1610924979 發表於 2014-7-15 15:54:45

呵呵.........= =

tswcps41134 發表於 2014-7-31 19:50:42

笑左XD{:on056:}
頁: [1]
查看完整版本: 又係夜空bb 之 德國boy也想打天空之塔