星霜 發表於 2014-7-24 15:25:29

運氣君你別這樣對我

伺服器 : 安德烈角色暱稱 : 星霜公會名稱 : 無乂名
呢個係有關於我既"神運氣"既故事第一同第二件事好耐之前,所以冇CAP到圖
話說,我之前好想要雪國小狐(頭飾),之後就好辛苦咁草夠10000招待去買左50個包去抽點知呢本來以為FFO既低機率應該唔會低得去邊{A016a:}點知原來50抽都係得一隻3日版其他差唔多全部都係秘石啊源神徵記箱咁啦自從戈次之後我嬲左一排唔玩= =點知之後又比FD拉番入FFO坑
咁我玩番戈陣,又突然想玩拳,於是就開左隻分身仔去升然而做主任戈陣,要不斷打小怪去完任然後D小怪就趺寶箱(最少5個以上)最神既係每一次開都係有金裝(雖然廢但拆左都叫有個道具比番你,解下成就都好嘛)甚至係一開就有2個金裝嘛,不過呢D都係LV比較低既級別金裝出既機率高都唔出奇,不過真係有好深刻既印象
到最近,出左祭典活動我見到D雪精咁得意,我緊係去抽啦係米先{:on018:}點知黎黎去去次次都係禁正隻粉綠小雪精(自己簡好似冇咁易中)跟住就不斷3日3日3日終於比我中到隻綠色既(感動點知之後我又中左隻金色既咁綠色既自然比我放左係銀行啦去到今日我又中左隻金色既粉綠小雪精而我個FD就連綠色既都中唔到一隻= =我真係好想講.官方不如比交易但會鎖定角色啦好嘛雖然有金色係好,但2隻一樣樣真係冇乜用,連想比FD都比唔到然後祭典另一亮點就係塊樹妖葉變身真係好好玩2333333333333開頭我都係不斷3日3日3日之後就比我中左個綠色(感動x2再之後我諗住中下個橙色既都唔錯啦(因為有多d品種點知我又再中左綠色然後我個FD又再好怨恨咁講左句"我得3日咋..."{:on039:}中唔到橙色,唯有再接再勵最後比我中到橙色了{:on073:}
當然我個FD,依家已經好怨恨咁望住我變樹妖{:on042:}運氣君你點解要咁對我,我想要戈陣你唔黎唔要戈陣你又黎{:on009:}真係"有意栽花花不發,無心插柳柳成蔭"我既運氣真係好神奇,岩岩好中金寵又撞正回溯{A004a:}點知琴晚又中左綠樹妖葉
運氣呢家野,真係好難捉摸啊!{A015a:}

千宏 發表於 2014-7-25 13:53:24

作者稍後將會得到 1500 點招待券,以答謝好文。請查收商城待領區~

Stupidtung 發表於 2014-7-25 15:16:00

我連一次三天版都未中過{:qq46:}

honeyrr1999 發表於 2014-7-25 17:01:30

小雪精啊,我第一次抽就抽到綠色永久版,但之後就一直抽到硬幣啦!

星霜 發表於 2014-7-25 23:34:02

千宏 發表於 2014-7-25 13:53 static/image/common/back.gif
作者稍後將會得到 1500 點招待券,以答謝好文。請查收商城待領區~

多謝{A002a:}

星霜 發表於 2014-7-25 23:34:38

Stupidtung 發表於 2014-7-25 15:16 static/image/common/back.gif
我連一次三天版都未中過

抽多幾次總會有,特別係你冇諗會中戈陣

星霜 發表於 2014-7-25 23:35:31

honeyrr1999 發表於 2014-7-25 17:01 static/image/common/back.gif
小雪精啊,我第一次抽就抽到綠色永久版,但之後就一直抽到硬幣啦!

你有綠色算好啦,我個FD仲怨恨緊{A008a:}

aR月 發表於 2014-7-26 02:32:06

1500招待恭喜><

星霜 發表於 2014-7-26 10:06:32

aR月 發表於 2014-7-26 02:32 static/image/common/back.gif
1500招待恭喜>

多謝{A003a:}

IamAzYui 發表於 2014-7-27 09:03:51

Stupidtung 發表於 2014-7-25 15:16 static/image/common/back.gif
我連一次三天版都未中過

我都係三天都無中過{:qq08:}
頁: [1]
查看完整版本: 運氣君你別這樣對我