薔薇丸 發表於 2014-9-4 01:02:32

唉.......今日返學點知比人迫我玩Ice Bucket Challenge

今日見d同學成班圍埋一齊玩緊,我行埋去睇下佢地玩緊咩,點知佢地玩緊Ice Bucket Challenge=.=
我話:你班傻的嗎仔係度玩Ice Bucket Challenge,我智商300,所以唔會同你地玩
然後其中一個同學聽到之後話: 哦...原來我地智商差成200咁多,唔怪之得啦...
咁我又接住講: 算啦,我都唔介意既...點知佢地竟然話我弱智仔,
仲同我講:我地呢度每個人既智商都係500以上,然後成個Ice Bucket淋落我個頭度..咁=︿=
俾佢地搞到我成身濕晒我忍唔住流左少少眼淚,然後跑走左,不過當時我仲係好型棍>3<

我決定唔讀中二啦,以後日日上AGAMES Hi 你地!

QWERTYBB 發表於 2014-9-4 01:08:01

薔薇丸大人{:on143:}

QWERTYBB 發表於 2014-9-4 01:11:47

唉.......今日返學點知比人串到喊
今日見d同學成班圍埋一齊講野,我想搭下嗲,點知佢地話我講野1999=.=
我話:你班傻的嗎仔緊係聽唔明我講乜啦,我智商300,所以你地同我溝通唔到姐
然後其中一個同學聽到之後話: 哦...原來我地智商差成200咁多,唔怪之得啦...
咁我又接住講: 算啦,我都唔介意既...點知佢地竟然話我弱智仔,
仲同我講:我地呢度每個人既智商都係500以上,又叫我死開啦,白痴仔..咁=︿=
聽到佢地咁講我忍唔住流左少少眼淚,然後跑走左,不過當時我仲係好型棍&gt;3我決定唔讀中三啦,以後日日上AGAMES Hi 你地!{:gd13:}

薔薇丸 發表於 2014-9-4 01:22:18

QWERTYBB 發表於 2014-9-4 01:11 static/image/common/back.gif
唉.......今日返學點知比人串到喊
今日見d同學成班圍埋一齊講野,我想搭下嗲,點知佢地話我講野1999=.=
我話 ...
Hi你咪抄我野{:mx055:}

QWERTYBB 發表於 2014-9-4 01:29:00

薔薇丸 發表於 2014-9-4 01:22 static/image/common/back.gif
Hi你咪抄我野

無呀{:on166:}

mi5842013 發表於 2014-9-4 11:27:43

{:on041:}Ice Bucket Challenge不是拿來玩的...有意義的...

memoriesthim 發表於 2014-9-4 13:10:04

Ice Bucket Challenge好多人都拿黎玩= =

chan0147 發表於 2014-9-4 15:27:54

就咁捐錢好過啦{:fun69:}

LuckyTimothy 發表於 2014-9-5 12:43:24

{:on019:}

osake266 發表於 2014-9-6 00:14:43

係朋友先會去搞獲金既卑你嘆,
有時候對友情之間所發生既野唔好用太認真既心態去對面- -
有時候都係玩下就算,可能哥瞬間會有D火,
但係大家係第二日都會無晒事,
我唔知點去用語言去表達出友情啦,
但我都想講番句:"珍惜現在的友情吧"

z280975596 發表於 2014-9-6 23:53:13

低調玩

asd247658 發表於 2014-9-7 10:05:44

{:on016:}

bi0anbaby 發表於 2014-9-10 15:24:27

我都係哩埋玩=
頁: [1]
查看完整版本: 唉.......今日返學點知比人迫我玩Ice Bucket Challenge