wt_wai 發表於 2014-10-29 19:59:00

做乜勁姐十年過去了我仲係首頁

而且我仲要未收到1000招

IamAzYui 發表於 2014-10-29 20:43:41

我玩幻神有1年了, 也是一名單機玩家

已經有半年單機了, 也沒有適合公會入 !!

不過謝生苦樓主打了一大偏文

推推{:fun15:}

su_mingx 發表於 2014-10-30 17:20:59

綠茶{:qq46:}
你這笨蛋有空要多點找我聊天啊

KAMHOSIN 發表於 2014-10-30 17:39:57

妃妃在這裡等你
只要你回來
我會立刻 馬上組你隊\口/
淡月羞花是我們的家!
門永遠向你打開:(
等你 親愛的 神____茶
只有你在我心中是最最最最最特別的{:qq46:}

miki0325 發表於 2014-10-30 17:45:17

{A016a:}七茶你離棄我了?!

<待我DSE後回來如果FFO還在也請你繼續和我一起放閃光彈。>這句.....我們會等你

等考好再回來我帶你去 死{A005a:}

candya_a 發表於 2014-10-30 17:53:34

綠茶  為左你我登入黎留言啦{:fun08:} (係咪好偉大先{:fun54:}{:fun54:}

我都會等你番黎嫁:) 希望果陣我仲係FFO

愛你的糖A上

小俊乂 發表於 2014-10-30 18:14:42

親愛既6茶君{:fun10:}   加油{:fun10:} 比心機讀書阿

多謝你為公會付出甘多  同你一齊玩真係好開心 {:fun10:}   但係你想爭我d囡囡...仲係太年輕啦

最後就係 我都非常非常喜歡你  可惜我地性別不同 {:fun09:}

Vince 發表於 2014-10-30 18:18:21

六茶爸爸 QAQ  (我係翠翠 :P)
我等你返黎再一齊吐槽公會變遷

miki0325 發表於 2014-10-30 18:52:59

miki0325 發表於 2014-10-30 17:45 static/image/common/back.gif
七茶你離棄我了?!

這句.....我們會等你

{:fun03:}旁邊的男人...集郵gm啊..

千宏 發表於 2014-10-31 11:38:25

作者稍後將會得到 1500 點招待券,以答謝好文。請查收商城待領區~

KKKen 發表於 2014-10-31 16:17:59

笨蛋六茶

攪到我流眼淚!!{:on009:}

要比心機讀書啊!! 最多係你唔開心、辛苦既時候 本馬提供個人小型演唱會畀你
RC WTSAPP 長期提供吹水服務

其實係度識到你真係好開心
發生過好多好多事 我地依然可以有講有笑真係好難得

{:on005:}我哩D老野同你地一齊真係後生十年啊
愛你 愛你 愛你  你話架 下次一齊出去玩
唔洗再收藏我果d PS圖啦傻瓜

馬O 字

wt_wai 發表於 2014-11-1 12:11:21

KKKen 發表於 2014-10-31 16:17 static/image/common/back.gif
笨蛋六茶

攪到我流眼淚!!

{:gd42:}點可以唔收藏,圖呢家野緊係愈多愈好,睇黎得閒要上下RC享用下服務啦{:gd31:}

ice_moon 發表於 2014-11-1 12:20:29

{:qq46:}綠茶你5好走啊.....如果你走左禁我係公會概傾計對象就少一個架...你dse幾時完,完左就快d反黎啦(注 : 幻月)

yk9060 發表於 2014-11-1 13:21:33

{:qq60:} {:qq60:} 綠茶bb   要加油哦

小檸樂 發表於 2014-11-1 14:52:54

綠茶兄你一路好走了~~~雖然我同你只有一面之緣~~{:fun10:}{:fun10:}

折竹 發表於 2014-11-2 12:18:21

有同你打過副,祝學業進步

Kotori 發表於 2014-11-3 13:55:18

睇完你地公會的故事,真係覺得好感人{:qq46:}
希望你學業順利,等你返黎我地再加個好友一齊玩啦!{:qq19:}{:qq23:}

艾莉薇婭 發表於 2015-2-27 22:49:25

淡月是好工會啊 幾次差點就進去了呢
剛玩的時候 經常去淡月的天塔混 哈哈 一直對淡月印象特別不錯 當時你們會長還帶我刷風龍呢 嘻嘻~
LZ 我也有好友 經常能看到  後來也一起打過塔吧~感觉人很不错的说~
这游戏能玩这么久也不错了……其实我也弃坑了,不过还是忍不住回来逛逛论坛 和朋友们灌灌水~
LZ也可以这样,弃坑没必要弃朋友吖

kknd1231 發表於 2015-4-15 13:18:59

哎,最近也好多朋友走了,真是傷心死了,希望朋友們能找到自己新的歸宿
頁: [1]
查看完整版本: 做乜勁姐十年過去了我仲係首頁