Billy113 發表於 2015-5-25 14:42:24

[回顧] 沐雪幽瀟, 洗唔到人頭就走場7.7 [/回顧]

(此為舊post, 讓新人有1個機會爬文0.0)
(往下拉有更新內容)
承接住隔離PO 講果個神伏Ch___y
呢個po就主要講下呢隻, 所屬命運長夜既沐雪幽瀟la
其實都見過呢隻杖洗人頭幾次了
今次終於忍唔住開下po

首先比d圖大家睇下
https://upload.iniiter.com//img/2015/5/fcc7c9fea3f1e193a673b06e526e17da591fb2305bbfe52ea33d2347204ad823f78a33d14aff.jpg
https://upload.iniiter.com//img/2015/5/fcc7c9fea3f1e190a074b06e526e17da591fb2305bbfe52ea33d2347204ad823f08a33d14aff.jpg
https://upload.iniiter.com//img/2015/5/fcc7c9fea3f1e190a47fb06e526e17da591fb2305bbfe52ea33d2347204ad823f08433d14aff.jpg

從圖中可見
2個命運長夜既人同我1組
而呢2個人, 甚少在pvp中出現

而對面呢? 睇返係沐雪幽瀟呢條友bor~
人地話哂今期杖榜pvp 殺644人既神杖arrr 好叻叻啊~ 點解ge點解ge?? (截止至5月25日早上5點更新)
最後呢1場變成點呢?{:fun06:}
就係d人走哂, 得返我1個QAQ {:fun70:}
洗唔到人頭, 對面呢個沐雪幽瀟就走左場
而呢2隻人頭ac 亦都走左
洗唔到人頭就走場 真係無骨氣呢~~~

而家d人真係無骨氣兼唔知醜
萬人殺靠呢d甘ge cheap cheap 招數, 配得上萬人殺個稱咩
做人做到甘無恥唔知醜
洗殺數 阻住其他人正常玩pvp z_z

更新內容:
於2015年8月23日, pvp巧遇1隻叫風羽千尋既雙刀
頭2次見到佢出黎就即刻殺左
見佢專登黎拎招待, 之後都比佢打左塔先殺佢
但比佢打塔, 仲要串串貢甘
態度極差
及後經一輪搜尋, 得出風羽千尋 = 沐雪幽瀟

行少 發表於 2015-5-25 14:48:26

呢件國貨~正宗秒貨~唔係咁樣做~打到明年今日都無萬人殺
為左殺數~個名臭都無所謂~真係去得幾盡
定係我地呢一輩第一代玩家太守舊?一定要憑自己能力去拎殺數
而家D人真係好無骨氣~完全唔知個醜字點寫

Billy113 發表於 2015-5-25 14:49:22

行少 發表於 2015-5-25 14:48 static/image/common/back.gif
呢件國貨~正宗秒貨~唔係咁樣做~打到明年今日都無萬人殺
為左殺數~個名臭都無所謂~真係去得幾盡
定係我地呢 ...

當年我地打左唔知幾多期先有拎個稱
果陣1期都好似成千殺

佢洗到甘先得過600幾殺
又好似廢J 左D

行少 發表於 2015-5-25 14:55:12

洗都洗得咁少殺
我地正正常常打,一期PVP都千幾二千殺LA...
真係好可悲

Billy113 發表於 2015-5-25 14:56:31

行少 發表於 2015-5-25 14:55 static/image/common/back.gif
洗都洗得咁少殺
我地正正常常打,一期PVP都千幾二千殺LA...
真係好可悲

當年, 剩係1個大戰場, 唔洗洗人頭都70殺up
而家佢地甘洗人頭法先洗到600幾700殺,  我都覺, 真可悲
1個cherry 1個沐雪幽瀟

harmonic 發表於 2015-5-25 15:04:34

早幾個禮拜都有隻琴好無志氣咁洗萬人殺架{:fun61:}
行下聖城應該會見到某琴拎左國王板
不過佢醒目少少用D60下分身黎洗{:fun03:}
點解呢2個咁唔醒目{:fun12:}

行少 發表於 2015-5-25 15:04:51

3V3 WO~幾易洗殺~
呢D咪越改越衰囉
應該改既唔改
根本就應該80-90係另一個PVP組別LA
咁D無恥既人如果咁有恆心練幾隻上80黎洗殺數既~
OK U WIN LOR~

Billy113 發表於 2015-5-25 15:08:18

harmonic 發表於 2015-5-25 15:04 static/image/common/back.gif
早幾個禮拜都有隻琴好無志氣咁洗萬人殺架
行下聖城應該會見到某琴拎左國王板
不過佢醒目少少用D60 ...

首先~ 人地係低lv 受影響既人都會少d  甚至全部自己人, 係點樣我唔知啦,  但對其他人影響唔太大
人地都醒目自己係低lv 度洗, 都叫做有d品唔洗比人點插

但呢隻杖, 同隔離po個隻琴, 係度影響 大家普遍pvp會身處既高lv場
影響埋其他人pvp, 真係cheap到呢~

harmonic 發表於 2015-5-25 15:10:19

Billy113 發表於 2015-5-25 15:08 static/image/common/back.gif
首先~ 人地係低lv 受影響既人都會少d  甚至全部自己人, 係點樣我唔知啦,  但對其他人影響唔太大
人地都醒 ...

所以先話佢兩個做咩唔學下人地{:qq48:}

Billy113 發表於 2015-5-25 15:11:57

harmonic 發表於 2015-5-25 15:10 static/image/common/back.gif
所以先話佢兩個做咩唔學下人地

人地又要懶唔想由頭升殺數
又要威, 又要懶,  搞到做到甘cheap 搞到成件事甘樣衰

行少 發表於 2015-5-25 15:19:22

現階段根本主號係琴既人,唔可能會可以國王版面
除非有另外玩一隻打手職,正常情況下港澳服既PVP人數係無可能令EC做到一萬殺
除非另外有玩打手職,
咁如果你話用D分身,係低LV場自己洗殺洗埋個成就,盡量唔好搞到其他人,我覺得問題不大
不過明目張膽係高LV場洗~
真係好無恥

Billy113 發表於 2015-5-25 15:21:50

行少 發表於 2015-5-25 15:19 static/image/common/back.gif
現階段根本主號係琴既人,唔可能會可以國王版面
除非有另外玩一隻打手職,正常情況下港澳服既PVP人數係無可能 ...

低LV場, 收收埋埋自己圍內洗, 我覺得可以接受, 至少唔會影響到其他人
低LV場本來就連開都開唔到。。。

相反高LV場, 一向點都至少開到1場
佢地甘樣係嚴重影響到其他一般人玩PVP

紫色電流 發表於 2015-5-25 15:23:33

邊個會係高lv pvp到洗人頭架,
正常當然係圍內去低pvp啦{:on062:}
洗得比高lv既快啦~~~~~~~~

神伏Cherry 發表於 2015-5-25 15:26:22

紫色電流 發表於 2015-5-25 15:23 static/image/common/back.gif
邊個會係高lv pvp到洗人頭架,
正常當然係圍內去低pvp啦
洗得比高lv既快啦~~~~~~~~ ...

人地可能無甘多"兵" 去洗呢~

Billy113 發表於 2015-5-25 15:27:43

神伏Cherry 發表於 2015-5-25 15:26 static/image/common/back.gif
人地可能無甘多"兵" 去洗呢~

施主, 你突破盲點..

harmonic 發表於 2015-5-25 15:35:37

用低LV分身洗即刻唔洗比人話
成件事即刻唔CHEAP
兩位事主仲唔快D參考下{:fun61:}
D人頭由頭再洗過啦{:qq48:}

孤單心事 發表於 2015-5-25 15:37:24

{:fun15:}{:fun15:}      以前都好多呢D人     大戰場都有人洗添.....
不過以前人多少少 唔太覺眼   

abch123456 發表於 2015-5-25 23:42:45

命運長夜D人系咁上下啦a_a
就講佢既祖先 ''韓燒哥''
走埸都系佢作風啊
一日排唔到好組就走埸
前幾日比我地幾個殺兩次又走埸
又話蜘蛛唔齊人冇用哪
佢地齊唔齊人都系冇用架啦{:fun06:}

神伏Cherry 發表於 2015-5-26 11:54:30

呢個大陸人唔係好多兵架咩?
點解又粒聲唔出?

okpok123 發表於 2015-5-26 17:42:56

我都覺佢兩個洗殺數好冇品{:fun09:}
影響哂PVP既正常同平均
洗殺數洗分既唔止佢兩個架 仲有一個人所共知既PVP公會{:fun13:}
果D人 好"惡"架嘛 見到佢地就淆哂{:fun10:}
果班人成日係到洗殺數洗分 真係好討厭{:fun55:}
頁: [1] 2
查看完整版本: [回顧] 沐雪幽瀟, 洗唔到人頭就走場7.7 [/回顧]