Eva 發表於 2016-2-19 00:32:37

[突發]每周商城重置左 其實又冇乜野

琴日冇買晒 蝕左好多張卷呀{:gd17:}{:gd17:}{:gd17:}

唔係諗住重置下潛力卷扮賠左下話{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}
-
更新 諗左陣 其實個原因係今日更新
調整招待鋪每周限量商品「進階武器強化券」、「進階防具強化券」、「進階飾品強化券」不是限定商品的問題。
個名由冇(限定)
兩個字兩個符號變左有 所以係唔同既兩樣野黎
冇限定既卷下左架(亦即係琴日11點re果陣直到今日維護前買果d) 之後維護完上架有限定既卷 就會係5張未買過既樣
早知琴日買進階先{:gd17:}{:gd17:}

yeungchunk 發表於 2016-2-19 01:51:30

搭單一問:

左邊是我今個星期二買的,右邊是我剛剛(19/2/2016 星期五 01:45)買的,
為何又要新增幾種不能疊放的道具啦!!!
既然每週招待買的各種強化券,新的和舊的功能上完全一樣,求官方大恩大德,改回原本那種……
20格包我已經買好買滿了…………

Eva 發表於 2016-2-19 01:55:49

yeungchunk 發表於 2016-2-19 01:51 static/image/common/back.gif
搭單一問:

「絢戀歌姬」維護更新完成(2/18)
調整招待鋪每周限量商品「進階武器強化券」、「進階防具強化券」、「進階飾品強化券」不是限定商品的問題。

就係要呃你買包
我N年前用淨既招待高尋(無招待鋪果句)都唔比疊

yeungchunk 發表於 2016-2-19 02:00:14

Eva 發表於 2016-2-19 01:55 static/image/common/back.gif
「絢戀歌姬」維護更新完成(2/18)
調整招待鋪每周限量商品「進階武器強化券」、「進階防具強化券」、「進階 ...

潰已崩……
我估可以玩到今日的玩家應該都買齊20格啦,你要呃人買包就快出50格啦 =_____=

Eva 發表於 2016-2-19 02:07:44

yeungchunk 發表於 2016-2-19 02:00 static/image/common/back.gif
潰已崩……
我估可以玩到今日的玩家應該都買齊20格啦,你要呃人買包就快出50格啦 =_____= ...
我未買齊{:gd37:}
分身得主線5格{:gd17:}

Eva 發表於 2016-2-19 04:06:08

用左個腦諗左陣之後更新番d野上#1{:gd16:}

mi5842013 發表於 2016-2-19 15:18:18

{:qq40:}不可交易既強化卷到底要分幾多種呀...做主線出的...舊版招待買的(仲未有寫物品出處的舊款)...今次更新前沒(限定)的...最新款(限定)的...每日登入包開出來果種...仲有無?!{:qq16:}

numberck 發表於 2016-2-19 15:21:36

Eva 發表於 2016-2-19 04:06 static/image/common/back.gif
用左個腦諗左陣之後更新番d野上#1

者係你平時唔用腦架A_A?

handsomechu 發表於 2016-2-20 09:28:01

我都發覺,之前有存落D 進階卷, 昨晚買了新的後, 發覺不能重疊, 唯有又用左去, 包包真係唔夠用.
{A016a:}

白雪限定 發表於 2016-2-25 12:48:40

{:fun07:}

白雪限定 發表於 2016-2-25 12:54:05

好似又蝕左..
頁: [1]
查看完整版本: [突發]每周商城重置左 其實又冇乜野