嘻嘻 發表於 2016-3-29 12:05:17

好似好威威甘BOR~

上個禮拜~
殛冷 "終於"  拎佢隻菈菈醬 係 低LV場 "洗" 完個萬人啦BO
(係咪要恭喜?)
為左個萬人殺, 為左個國王框, 究竟可以做到幾無恥{:gd39:}
隻斧沖完裝, 結果都係要落返低LV洗{:gd39:}{:gd39:}

附上 上期既洗殺圖

LittleSeeB 發表於 2016-3-29 16:47:25

其實都幾佩服佢咁有恆心{:fun62:}

qq3336335 發表於 2016-3-29 17:20:52

我冇話好威WO 你要針我咪講 大把人都咁洗 高場開唔到 洗低場好出奇?眼紅??
你地話我錯咪錯LO 我解成就姐 你點搞大佢日日唱我就唱啦 仲有 請用正身開POST

kennith999 發表於 2016-3-30 10:56:10

其實人地洗....關你春事咩....人地有恆心......

如果 發表於 2016-4-7 04:51:59

你仲威啦咁都關你事...洗唔洗去個廁所都要同你申請{:fun61:}

kennith999 發表於 2016-4-8 15:34:35

回應啦...樓主........扮野?

So夜 發表於 2016-4-8 19:00:44

人地刷人地事啦 佢有得罪你先好講人啦 冇啦啦插入去禁都得{:on118:}?{:on095:}{:on095:}{:on095:}

su_mingx 發表於 2016-4-8 20:45:59

人地刷人頭關你差事咩{:gd24:}你又唔會少忽肉既

紫色電流 發表於 2016-4-9 17:45:33

唔只佢一個用低場洗萬人啦
定係樓主你純粹無聊針對佢咋

Chiv33v 發表於 2016-4-11 12:52:37

其實樓主都可以開隻分身刷都可以做到{:gd01:}

彼彼 發表於 2016-5-5 10:20:10

低LV場係咪姐係80LV以下?
我又想去洗下{:fun24:}

白雪限定 發表於 2016-5-5 13:30:56

{:fun07:}

LittleSeeB 發表於 2016-5-12 17:31:29

{:gd08:}
頁: [1]
查看完整版本: 好似好威威甘BOR~