pikachu0 發表於 2016-5-21 23:07:35

<公告>幻想神域CAFE(不)完整資訊正式公佈

不知道各位還記不記得這件事{:on039:}
由玩家舉辦的幻想神域CAFE終於有進展了{A005a:}
以下是相關資訊 :

日期 : 2016 年 7 月 31 日 (星期日)

時間 : 13 : 00 至 16 : 00

收費 : $130 ( 包括入場費 + 料理 ) 如果最後活動取消 保證一定會退錢 只接受入數和面交兩種付款方式 不接受街客( 雖然我也知道人數不太可能爆滿啦 不過之前我也說只接受入數了 最後結果還是>_> )

地點 : Backyard・花園x派對x多用途場地

要是有意參與 請填寫以下表單///
http:/源/goo.gl/forms/t2zXfDtRew6pYQWJ2 (我又發不到連結了{:qq46:})

CAFE全程不會開名 所有資料僅供登記之用 會在CAFE舉辦後刪除

全程高能 你不來一定會後悔{:qq28:}這次的安排和舉辦實在有點趕 (因為你經常潛水{:on012:}
每一位啟源使者的參與都是對我們的支持{:on143:}
公告和預約單都挺簡單的 不過CAFE的活動內容絕對不單調{:on133:}
未知的精采是不能用文字描述的{:on118:}
不過活動名稱還是能告知各位的{:on168:}

1. 天啟問答 ( 問題不會關於主線支線劇情 裝備 秘石 源神 不會與遊戲內的天啟的問題相同 )

2. 參加者的彩蛋任務

3. 幻想神域版的童年遊戲

4. 明鏡止水 毅力小考驗
還有還有 繼續招募料理人員和COS STAFF  來幫忙的人永遠不嫌多{:on088:}

再一次謝謝閱讀 希望各位啟源使者踴躍參與。{A007a:}
歡迎參加者拉上你的基友姬友一起來{:on125:}各位喜歡來就來 我們不會強迫參加 不來也不用特地告知我們{:on087:}
還有謝謝官方幫忙高亮{A005a:}預祝CAFE大成功{:on115:}

表情真的好可愛{:on180:}

BlueBird 發表於 2016-5-21 23:09:34

你條link多左隻字梗係貼唔到@@
http://goo.gl/forms/t2zXfDtRew6pYQWJ2

kirikoau 發表於 2016-5-21 23:10:43

COS STAFF/

Eva 發表於 2016-5-21 23:18:38

現金呢?? 只接受入數就88......

jeff1579 發表於 2016-5-23 09:03:36

有D保留 (比左錢.攪不成.怕不退錢) & 版主 不公開遊戲人物名 ? 我都吾知你係乜水

花誘惑翎 發表於 2016-5-23 22:17:29

只入數既意思請問係咪代表唔收街客?
街客意思係即時比錢入場

比較想了解現在參加大約人數
以及要到幾多人先算夠人開CAFE

lolyokc1 發表於 2016-5-24 01:50:59

大家好 , 我是紮爾梅

有關金錢方面  我需要向大家澄清 避免產生任何誤會

付款形式 $100(入數) + $30(活動當日付清) =$130

入數紙可以作為一個通行證明
並且保障到每個參加者所享到的質素

場地及準備食物材料方面能有更完善準備,
STAFF 可以根據訂位人數去作出適當的安排
避免出現場地吾夠坐,食材太少/過剩的情況
$100係因為齊頭整數可以方便各位到銀行用存款機就可以進行入數 ~ 吾需要有銀行AC 都可以

聲明: 入數後, 假若活動因任何原因我地主辦方決定取消 , 所有已入數參加者可獲原銀奉還

但任何 飛機/自行失蹤等私人理由 並不接受退款 !

任何金錢來往處理會經由我處理
填寫左預約報名表既參加者我會私下WTS/電話聯絡你地
提供銀行資料比你地入數

之後有任何關於活動上既問題可以再WTS番我^_^

到時銀行資料..電話..都比你地知道啦...仲怕咩!0! 填表JOIN 啦仲等

Eva 發表於 2016-5-24 18:46:50

諗下先.. 一百蚊好大數目{:gd17:}
-
點解會撈左句lovelive入黎{:gd20:}

白雪限定 發表於 2016-5-25 13:50:57

{:fun07:}

神域使者 發表於 2016-5-26 12:24:18

雖然官方對這類活動是無法介入的,但仍會支持(如幫忙高亮一下)

Asaki 發表於 2016-5-26 16:30:19

如果帶朋友黎得唔得架?

lolyokc1 發表於 2016-6-12 03:40:51

Asaki 發表於 2016-5-26 16:30 static/image/common/back.gif
如果帶朋友黎得唔得架?

非常歡迎{:on007:}

nightmare15951 發表於 2016-6-15 11:27:26

可以玩弄逗梅嗎

lolyokc1 發表於 2016-6-17 02:44:29

nightmare15951 發表於 2016-6-15 11:27 static/image/common/back.gif
可以玩弄逗梅嗎

這是禁止的!!!{:on008:}

lolyokc1 發表於 2016-6-17 02:45:34

注意
如果有同行人來的話
記得叫同行的朋友也填報名
如果冇填吾知你地食咩....會冇飯食(?

lolyokc1 發表於 2016-6-17 23:43:20

7.1號會截止報名!!! 要來的趕快報名喔!!!

nightmare15951 發表於 2016-6-29 13:36:43

lolyokc1 發表於 2016-6-17 02:45 static/image/common/back.gif
注意
如果有同行人來的話
記得叫同行的朋友也填報名

沒有飯吃就吃逗梅{:on133:}

彼彼 發表於 2016-6-29 19:27:06

唔敢去

lolyokc1 發表於 2016-7-11 02:47:07

入數的參加者已經登記完成, 過期還沒付款一律已當作放棄
面付的朋友們會在這星期收到約交收的安排~{:on101:}

另外有關場地通知
由於參加人數倍增關係
為了提供更好的活動空間~CAFE的活動場地會改至 Backyard・花園x派對x多用途場地
當日12:30 會有STAFF帶路到會場~
集合點是鑽石山MTR(A出口)‼  (請報名)‼‼‼‼‼

13:00 會安排正式入場, 參加者可以選擇自行前往~
地址: 九龍新蒲崗七寶街3號 振發工廠大廈5樓F室

SEE U {:on008:}{:on029:}

lolyokc1 發表於 2016-7-11 02:48:34

彼彼 發表於 2016-6-29 19:27 static/image/common/back.gif
唔敢去

錯過了~就....沒有了喔~~~
頁: [1] 2
查看完整版本: <公告>幻想神域CAFE(不)完整資訊正式公佈