Eva 發表於 2016-7-7 19:59:13

強烈要求魔槍係用神諭核

E+個個唔係手裏劍(御武)就係聖劍(聖能)
有冇考慮過我(神諭)既感受{:gd17:}{:gd17:}{:gd17:}{:gd17:}

vickychan300 發表於 2016-7-7 20:46:45

自己整啊...我都係自己整..

yeungchunk 發表於 2016-7-8 01:02:14

有冇考慮過我(神諭)既感受

hoigbbzi 發表於 2016-7-8 11:43:26

力頂開PO的大大 鬼有人會在意 周街唔係手裏劍(御武)就係聖劍(聖能) 難為正手同副手都要用神諭核既玩家 如雪&雪儿ㄨ 你講得好輕鬆 整左果D緊係甘講啦 整到正副手都5星左 都未必整到一把好既出黎咁又點 依家骨頭價錢又越黎越高 琴日先見到拍買場 1個傷核 居然要1800-2000 好明顯無咩人整啦 收廢核既都要收到700 如果係甘咁容易整 D數量又點會咁唔平行 一開波有用特定卷125以上%合既 就唔好向度講埋D咩叫人自己整既說話 整邊個唔識 整到岩自己既心水既核心同% 就係另一樣野 懂? {:fun12:}{:fun12:}{:fun12:}{:fun12:}{:fun12:}{:fun12:}{:fun12:}{:fun12:}{:fun12:}

hoigbbzi 發表於 2016-7-8 11:55:37

舊既職業都未平行 咪講話未開既職業啦 一陣眞係魔槍唔係用神諭核 又牽起一場風波 我笑{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}  

Eva 發表於 2016-7-9 18:03:13

hoigbbzi 發表於 2016-7-8 11:55 static/image/common/back.gif
舊既職業都未平行 咪講話未開既職業啦 一陣眞係魔槍唔係用神諭核 又牽起一場風波 我笑{: ...
好矛盾
神諭魔槍=貴到飛起
E+就收到下年都未齊
開始想等95金 但又要錢錢錢{:gd23:}

hoigbbzi 發表於 2016-7-10 15:03:13

一日未開放 咩都係未知知數 想等95金 基本正常 依家咩都係金字開頭架拉 接受事實吧

白雪限定 發表於 2016-7-15 17:34:00

用御武..聖能核都係自己打齊料去合{:fun12:} 係時間慢姐..
頁: [1]
查看完整版本: 強烈要求魔槍係用神諭核