abch123456 發表於 2016-7-16 21:27:53

拳刃9分鐘書副(冇片得圖)

由於唔識拍片,唯有只po圖..
點證明系9分鐘就唯有望張圖既長效藥水既時間(質疑系假都冇辦法哪{:qq37:})
至於裝備,點解會選擇用喱D裝呢,其實我都答大家唔到..貪平貪方便,亂砌既{:qq06:}唔好學
9分鐘雖然都唔系快架哪..比起d6-7分鐘過d高手..
系咁二分享下啦.. 見笑見笑{:qq22:}
由於張圖太大張所以巧蒙..
我就分開幾份比大家睇啦-_-((圖片/影片喱d我真系唔系咁熟..唔好怪我{:qq37:}
http://upload.lsforum.net/users/public/w3337412412412s138.pnghttp://upload.lsforum.net/users/public/n2270412412j138.png

oscar1018 發表於 2016-7-17 02:09:02

Wow 蒼天霸拳 有料有料 haha 推下先{:on092:}

abch123456 發表於 2016-7-17 08:59:07

oscar1018 發表於 2016-7-17 02:09 static/image/common/back.gif
Wow 蒼天霸拳 有料有料 haha 推下先

{:gd26:}

miki0325 發表於 2016-7-17 12:15:43

又變左女角{:on011:}(((重點錯誤

abch123456 發表於 2016-7-17 14:54:23

miki0325 發表於 2016-7-17 12:15 static/image/common/back.gif
又變左女角(((重點錯誤

人家是女孩子嘛{:qq28:}

Eva 發表於 2016-7-17 17:37:26

紫飾坦戰利都快過我囉 ........ {:gd03:}

-
轉風龍2.0會唔會7f都滿速? 如是者咁又多兩次連擊判定 雖然50%傷但好過無 應該又快唔少

abch123456 發表於 2016-7-17 18:58:52

Eva 發表於 2016-7-17 17:37 static/image/common/back.gif
紫飾坦戰利都快過我囉 ........

-

其實紫傷飾都幾勁丫.. 有陣時都唔系一定要橙飾先拎得黎打副既..
例如套戰爭過D 對王又冇加造傷,相對紫飾一樣都系冇
而且紫飾佢本身都有加傷%,對於我喱D PVP玩家黎講
系超經濟超方便既pve之選{:qq19:}

Eva 發表於 2016-7-17 21:15:15

abch123456 發表於 2016-7-17 18:58 static/image/common/back.gif
其實紫傷飾都幾勁丫.. 有陣時都唔系一定要橙飾先拎得黎打副既..
例如套戰爭過D 對王又冇加造傷,相對紫飾一 ...
傷%係有其他選擇下其實都算中段

不過事但你 快過我已經好妒忌
慳錢呢樣我好理解

其實風龍2.0只係冇得插80卡 但70卡有得神點抽 而且件裝本身都有得神點換 主要問題係沖裝 X_X

abch123456 發表於 2016-7-17 22:05:53

Eva 發表於 2016-7-17 21:15 static/image/common/back.gif
傷%係有其他選擇下其實都算中段

不過事但你 快過我已經好妒忌

重點系唔洗沖過套啊嘛{:qq37:}
加上我對PVE又冇乜追求既{:qq28:}

嘴炮你就勁 發表於 2016-7-20 13:11:41

拳皇你真係好勁,好強大{:gd25:}{:gd25:}{:gd25:}
無論PVP定係PVE你都可以用套雜裝都【詞語過濾】得嬴{:gd25:}
而家邊有人夠你勁{:gd08:}
其實你可以重新開過支藥水,cap返14分59秒。
咁咪可以1秒鍾打囇書庫{:gd01:}

abch123456 發表於 2016-7-20 15:49:03

嘴炮你就勁 發表於 2016-7-20 13:11 static/image/common/back.gif
拳皇你真係好勁,好強大
無論PVP定係PVE你都可以用套雜裝都【詞語過濾】得嬴{:gd25 ...
{:qq28:}都系D朋友比面姐
連我PVP用雜裝你都知{:qq14:}不過我勁就系人都知啦{:qq06:}洗乜講
不過我有一樣知..就系有人驚到連game名都唔敢報{:qq39:}
乜..真系咁驚咩{:qq36:}
連agame留個言都要用假名
不過又改得幾岩又吹你唔脹{:qq22:}
真系嘴炮你就勁

彼彼 發表於 2016-7-21 15:22:09

39萬攻只用9分鐘
拳好OP{A011a:}

llofreda720 發表於 2016-7-21 15:38:35

好勁呀,9分鐘就打完~支持{A005a:}

abch123456 發表於 2016-7-21 17:10:24

彼彼 發表於 2016-7-21 15:22 static/image/common/back.gif
39萬攻只用9分鐘
拳好OP
本身當然唔止39萬傷{:qq16:}
本身65萬傷up
不過唔知咩buff搞到變左39萬攻
防/爆/速各方面都變到唔夠{:qq30:}

bb9977 發表於 2016-7-22 21:21:49

op{A006a:}
頁: [1]
查看完整版本: 拳刃9分鐘書副(冇片得圖)