abch123456 發表於 2016-9-25 17:08:59

而加D人真系-.-...(花生)

文西哥你唔認自己開分身串人唔緊要既..
人地有圖有證據架嘛..叫你關左小屋先出黎串架啦..又唔關左先..
唉..我都唔知點講,費事一陣又喊晒口話我地屈你哪
如果睇完上面張圖,您都仲堅持話唔系你既話..我都冇野好講了{:qq17:}
到底系文西哥同小魔煞個別笨實啊?定還是成個會既人都系咁實蠢呢{:qq27:}獲獲做衰野都衰系我手既..唉!我都唔知了{:qq29:}

最後提提有開慣分身抽水既玩家們..千奇唔好好似我地文西哥咁啊
開分身抽水前要做足準備,先開得安心抽得放心架嘛{:qq28:}{:qq44:}

hoigbbzi 發表於 2016-9-26 10:05:19

點解張圖會開吾到既?

Eva 發表於 2016-9-26 16:13:27

hoigbbzi 發表於 2016-9-26 10:05 static/image/common/back.gif
點解張圖會開吾到既?
lsforum係咁上下架啦{:gd39:}

abch123456 發表於 2016-9-26 17:25:52

hoigbbzi 發表於 2016-9-26 10:05 static/image/common/back.gif
點解張圖會開吾到既?
我都唔知{:qq46:}
兩張圖大概就系講
圖1:一路向西聞達..世頻否認自己開分身抽我地水
話自己要串我地無需開分身咁低莊
圖2:就系小屋搜尋..查到佢正身同分身,小屋名一樣系叫文西洋房(拜訪數都系21人)
正身名:一路向西聞達
分身名:蜂皇漿

hoigbbzi 發表於 2016-9-26 18:41:31

好搞笑

起底組 發表於 2016-10-2 23:46:24

冬菇頭四眼肥毒矮:O) 睇落都知笨實啦{:fun61:}

hoigbbzi 發表於 2016-10-3 01:22:00

真架?
頁: [1]
查看完整版本: 而加D人真系-.-...(花生)