神域使者 發表於 2017-2-16 13:19:54

我唔系gay 發表於 2017-2-15 23:01 static/image/common/back.gif
暑假出個經驗加倍活動,ok?我仲有2隻角色要升95lv,好痛苦既。出個同剛開95一樣的經驗buff,讓我成日肝到9 ...
而家先2月WO~我建議最近找一個時間舉辦吧

Asaki 發表於 2017-2-16 16:52:44

係先好講~

CandyBaby 發表於 2017-2-21 03:01:50

有無時裝設計活動{:fun14:}

TOMMYKAM101 發表於 2017-2-27 04:58:26

出d活動送下裝備石比我地呢d窮苦玩家既裝升下星

faimichael 發表於 2017-3-5 23:03:44

版大好似好耐都冇出源神連格加倍UP啦啵 會唔會考慮?
同埋台版好似有個活動冇公佈係官網 但game入邊有通知係 聖城出源神比玩家打 亦可考慮

Eva 發表於 2017-3-6 04:03:14

跪求手染闇羽套裝做獎品 大戰場先有機會有呢套 點拎呀{:gd23:}

hoigbbzi 發表於 2017-3-10 13:29:14

叛逆小方 發表於 2017-2-6 14:02
搞咩活動就冇所謂啦

如果搞好PVP分組問題或者職業平衡問題,我一定回來

無鬼有錯拉 搞惦PVp不平行問題先拉 好地地又走去改埋D不平行規則 開始左連裝備都吾比轉 䃼自己又無分 其實原廠設置咪幾好 係改都改其他不足之處拉

swordartonlines 發表於 2017-4-17 23:28:08

lovekiu1112 發表於 2017-2-9 14:43 static/image/common/back.gif
咩活動先吾講 呢隻game 對於封頂玩家我覺得不太友善 完全冇其他d咩特別既野比已經95lv左既玩家去玩 所以玩 ...

但是沒到的就非常難玩

swordartonlines 發表於 2017-4-17 23:32:45

christinewktse 發表於 2017-2-14 19:12 static/image/common/back.gif
希望抽福袋嘅機率提高d

係咯 , 我的朋友都是因為抽極都抽唔中走 ==

d7913456852 發表於 2018-6-5 12:53:20

不如搞騎寵競速大賽 , 大家的騎寵這麽帥總要有機會秀一把.
有趣的賽道加上騎寵甚至"飛空"元素肯定有戲

神域使者 發表於 2018-6-5 18:00:52

d7913456852 發表於 2018-6-5 12:53 static/image/common/back.gif
不如搞騎寵競速大賽 , 大家的騎寵這麽帥總要有機會秀一把.
有趣的賽道加上騎寵甚至"飛空"元素肯定有戲 ...

如果鬥快,技術上有一點點困難,因為結終有錯位的問題(不同電腦看的位置有差別是正常),而且比較難判定第一名的(視點比較混亂),但重點是要秀一下坐騎,這個反倒是有其他方法的
這個我們想一下

winglee3066 發表於 2018-6-6 18:29:15

躲貓貓活動最好{:fun05:}{:fun05:}

hstpe 發表於 2018-6-21 23:13:40

好似好奈唔見生產exp加乘?開放20位階,係時候沖生產{A003a:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 大家想玩咩活動? 「每月流星」(試行)