維他豆奶 發表於 2017-7-18 02:09:28

Eva 發表於 2017-7-17 06:36 static/image/common/back.gif
修一修正  補簽方面冇問題
14同21日登入包有送1共3張補簽 可以補齊2 3 4號 就可以拎齊28日 之前冇留意到係 ...

原來EVA唔知有補簽送{:gd16:}

我重以為你知都嘈{:gd16:}

Eva 發表於 2017-7-18 03:02:38

維他豆奶 發表於 2017-7-18 02:09 static/image/common/back.gif
原來EVA唔知有補簽送

我重以為你知都嘈
我冇望過d包 果日登入比14日包我先知有{:gd39:}

hoigbbzi 發表於 2017-7-18 10:16:46

Eva 發表於 2017-7-17 21:47
14日1張 21日2張

Thx 死火羅 其實我都吾知有得補送 如果吾係望到你依個po 原來21號兩張 怪吾知計黎計去都小左張 唔該金乳

hoigbbzi 發表於 2017-7-18 10:20:43

不過 29 30 31 問題始終末解

Asaki 發表於 2017-7-19 10:27:08

hoigbbzi 發表於 2017-7-18 10:20 static/image/common/back.gif
不過 29 30 31 問題始終末解

我上面咪答左~
個系統係一個月玩28日~~~台SER都係咁
29~31係唔會有野~

hoigbbzi 發表於 2017-7-19 12:26:12

Asaki 發表於 2017-7-19 10:27
我上面咪答左~
個系統係一個月玩28日~~~台SER都係咁
29~31係唔會有野~

即係回復返本身之前果個普通登入?

Eva 發表於 2017-7-19 21:55:39

{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}{:gd16:}http://forum.agames.hk/static/image/smiley/golden/gd16.gifhttp://forum.agames.hk/static/image/smiley/golden/gd16.gif

版主{:gd45:}{:gd45:}{:gd45:}{:gd45:}

神域使者 發表於 2017-7-20 12:12:54

系統的設計,是一個月進行28日,如果該月份有30日,29,30是不會在這系統得到獎勵,而每月的1號就是重置所有的獎勵。
此舉是統一所有月份的獎勵送出次數。
而28天的定立原因是以每一個月進行4個星期來設計。( 7 x 4 =28 )

Eva 發表於 2017-7-20 20:41:15

神域使者 發表於 2017-7-20 12:12 static/image/common/back.gif
系統的設計,是一個月進行28日,如果該月份有30日,29,30是不會在這系統得到獎勵,而每月的1號就是重置所有 ...

改做一個月30日入面累積28日登入會唔會好d?

限死係果28日 個感覺好無謂
仲要之後連垃圾都冇

彼彼 發表於 2017-7-26 10:27:34

神域使者 發表於 2017-7-13 15:01 static/image/common/back.gif
7/1~7/4的簽到獎勵,用1張就可以了。

使者都有玩ffo {:qq09:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 好【詞語過濾】賤