aaiscc 發表於 2017-12-13 12:34:25

13/12 又改更新

等左兩星期終於等到今日 準備鍊金
哦 唔出鍊金 改出聖誕提爾 家陣聖誕喇咩???
以家港版更新經已變左鐘意點改就點改

Asaki 發表於 2017-12-13 12:55:05

乜好難理解咩?
你都有睇台版啦~台版咪講左2個星期都有聖誕源神
咁HK而家唔出...咁第2隻咪係12/27先出到囉??? 聖誕都過埋...咁而家出第一隻先真係好正常WO

彼彼 發表於 2017-12-13 13:38:27

Asaki 發表於 2017-12-13 12:55 static/image/common/back.gif
乜好難理解咩?
你都有睇台版啦~台版咪講左2個星期都有聖誕源神
咁HK而家唔出...咁第2隻咪係12/27先出到囉?? ...

明明上次佢跟到足{A010:}

還我練金~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aaiscc 發表於 2017-12-13 13:41:14

中文真係好難理解.JPG{:fun05:}

Asaki 發表於 2017-12-13 13:55:24

你咁講
d節日活動一向都係唔係隔2星期出啦~
就好似今日個聖誕節活動咁...
咁聖誕商城野都早d出真係正常不過架wo

Asaki 發表於 2017-12-13 13:59:13

不過照咁睇~
個鍊金應該會係2個星期之後先出...
即係12/27日{:fun61:}

Eva 發表於 2017-12-13 15:05:08

咁都有得笑{:gd39:}

0.0 發表於 2017-12-13 21:28:04

幻想都無人玩...由得佢點改啦
招人打次元都難
早晚主城都好似死城咁 好擔心會接埋...
真心問 全隻game有無100個活人玩家?
可唔可以同台服合呀?{:fun13:}

Eva 發表於 2017-12-13 21:53:42

0.0 發表於 2017-12-13 21:28 static/image/common/back.gif
招人打次元都難

講到口臭果堆唔肯改係咁架啦 新堤爾得啖笑

我都想合 但影響好大 台服果邊未必..
而且台服都有分兩個SER 我覺得就算合都會等到果邊合左先  唔通我地呢邊分兩半咩{:gd39:}

KerRK 發表於 2017-12-14 16:49:38

0.0 發表於 2017-12-13 21:28 static/image/common/back.gif
招人打次元都難

同台灣合SER仲好
好多遊戲都同台灣合左SER

而家港服真係一個死城咁
頁: [1]
查看完整版本: 13/12 又改更新