qq3336335 發表於 2017-12-20 21:19:23

點解個鍊金 唔可以同聖誕活動同一個時間出??

其實個鍊金係咪得罪左你 !
我明白台版係想推源神

但最唔明點解D活動唔可以一次過出 定係想直接SKIP左個鍊金佢呢!?

改鍊金就聖誕野但最後都係聖誕前未出齊{:qq58:}

Eva 發表於 2017-12-20 21:45:59

留名等睇商業考量

crescent 發表於 2017-12-20 22:48:57

商業考量咪就係鍊金同聖誕時裝坐騎唔夠源神咁好賺lo{:gd47:}

Asaki 發表於 2017-12-20 23:06:41

都唔係咩商業考量
簡單一個道理
將人地2個星期嘅搵錢野同1個星期出....
咁之後果個星期出咩?

Eva 發表於 2017-12-21 01:13:30

彩虹鍊金新品上架「武器‧伊登永生法杖」、「頭飾‧魔翅玫瑰皇冠」、「頭飾‧聖羽玫瑰皇冠」、「頭飾‧玫瑰皇冠」、「武器‧伊登法杖」、「啟源之鑰兌換券」。
IV.彩虹鍊金復刻上架「白櫻‧俏萌柴犬」、「巴哈姆特的誓約之證」、「亞緹米絲的輝月紋章」、「亮橘‧元氣果子鼠」。

I.彩虹鍊金新品上架「珍愛堤爾寶盒」、「比比斯雪橇」,「珍愛堤爾寶盒」開啟後可同時獲得「堤爾的啟源之鑰」、「聖誕堤爾的啟源之鑰」。
II.彩虹鍊金復刻上架「煙花‧壽司貓師傅」、「海洋風格浴缸」、「手染頭飾‧緞帶小圓帽」、「手染頭飾‧麋鹿紳士帽」、「手染服飾‧甜美耶誕小洋裝(女)」、「手染服飾‧毛領耶誕套裝(男)」、「背飾‧天叢雲雷鳴飛翼」、「背飾‧天叢雲脈衝飛翼」。

留名睇點兜

crescent 發表於 2017-12-21 08:15:06

Asaki 發表於 2017-12-20 23:06
都唔係咩商業考量
簡單一個道理

人地台版今個星期出芬里爾+彩虹鍊金啊
港澳版淨係出左芬里爾咋
個彩虹鍊金又可以頂多一星期更新啦 除非佢又取消㗎姐
同埋佢聖誕時裝同坐騎都未出啦 反正都趕唔到聖誕 分拆出咪又可以捱多2星期lo 反正而家商城更新都唔跟㗎台版啦 佢鍾意點改咪點改都得㗎啦

crescent 發表於 2017-12-21 08:27:08

不過睇佢而家個樣 可能星期五/六出個聖誕鍊金啦 上次個鍊金可以當冇左㗎啦
當慳返筆唔洗鍊金算啦

handsomechu 發表於 2017-12-21 13:31:59

港想怎樣就怎樣, 一直是這樣

qq3336335 發表於 2017-12-21 22:04:16

Asaki 發表於 2017-12-20 23:06 static/image/common/back.gif
都唔係咩商業考量
簡單一個道理

你咁有生意頭腦

咁一樣野D人唔BUY 就點都唔會BUY

我就唔會課果2隻源神

2星期既搵錢野 出幾多個星期都唔會搵到錢

彼彼 發表於 2017-12-22 16:08:20

handsomechu 發表於 2017-12-21 13:31
港想怎樣就怎樣, 一直是這樣

handsome豬

科學電池炮 發表於 2017-12-22 16:53:56

.....HAND SOME豬
頁: [1]
查看完整版本: 點解個鍊金 唔可以同聖誕活動同一個時間出??