labalaba 發表於 2020-6-11 21:19:13

登入又出問題 IT大佬入來

11/6/2020  登入又出問題
要重複開GAME關GAME 3次先入到
頭2次卡GAME 停左係"登入伺服器..." 到

聽講你地比黑客入侵伺服器?
麻煩IT大佬 快D手整好佢

yeungchunk 發表於 2020-6-14 14:59:04

這邊也一樣,推推post

米斯高 發表於 2020-6-15 16:30:37

請大家向客服人員回報,客服人員需要收集資料

kzlpe123 發表於 2020-6-15 18:41:25

米斯高 發表於 2020-6-15 16:30 static/image/common/back.gif
請大家向客服人員回報,客服人員需要收集資料

洗乜回報姐,次次既問題都一樣既,就算回報比你地都冇覆啦。

明知過幾個禮拜會斷就唔該自覺搞一次啦唔該,浪費我地時間。

labalaba 發表於 2020-6-16 01:26:40

上次出事果次, 我直接EMAIL比資料你地,係你地客服唔覆無視我, 又問我封信標題係咩,   你地唔識開信箱睇邊封信未讀?  
即係可以SKIP信,唔洗清哂EMAIL信箱入面D信?  即係客服係呃飯食既?

今次開POST係收集玩家既聲音比你睇到隻GAME出咩問題, 而家又叫人唔好公開,
想收埋D丑態?

再講客服自己唔識上黎論壇CHECK POST睇? 而家集中一個POST比你睇哂咩事發生WO

kzlpe123 發表於 2020-6-16 17:49:53

原來客服咁好做架?咩都唔洗覆就過一日放工做開心仔逗人工。
仲有冇位我都想做{:qq35:}

米斯高 發表於 2020-6-17 16:53:24

kzlpe123 發表於 2020-6-15 18:41 static/image/common/back.gif
洗乜回報姐,次次既問題都一樣既,就算回報比你地都冇覆啦。

明知過幾個禮拜會斷就唔該自覺搞一次啦唔該 ...

請留意會唔會飛左去垃圾郵件
如果過左兩、三個工作天仲未覆
我建議直接打電話 (852)8106-0822 
注意撥打時間:星期一至五每日上午 10 點至晚上 6 點
公眾假期休息

米斯高 發表於 2020-6-17 16:58:15

labalaba 發表於 2020-6-16 01:26 static/image/common/back.gif
上次出事果次, 我直接EMAIL比資料你地,係你地客服唔覆無視我, 又問我封信標題係咩,   你地唔識開信箱睇邊封 ...

請留意會唔會飛左去垃圾郵件
由於客服人員需要收集資料,每個玩家所用ISP公司,地區都唔同,都可能會有唔同影響,電話/電郵可以方便跟進處理
頁: [1]
查看完整版本: 登入又出問題 IT大佬入來