光維護者 發表於 2009-8-21 11:18:59

0o魔天使o0整估人, 又放HKD...都可以解封佢!!!

光有人觸犯左條例, 佢俾人封左幾日ac, 跟住gm又話佢係整估玩家, 吾算數,所以就解封番佢個AC.

魔天使又整估人, 又放HKD, 咁都可以解封佢, 真係冇天理...

曙光D條例都吾知要黎做乜!!!?

俠客 發表於 2009-8-21 11:26:07

睇完冇反應:em800_34:

CDD 發表於 2009-8-21 12:36:36

回覆 樓主 光維護者 的帖子

相中只是講- -

要好似禁

abc:放本ac,只放hkd,意密

有相就封啦- -

〝龍﹏龍〞 發表於 2009-8-21 14:02:28

唔講由字可,講起把鬼火= ="
違規處罰事項 第一次違規 第二次違規 第三次違規
線上購物,限定期間內不取貨者 無  列入購物黑名單,失去線上購物權力
重複發言多次、進行廣告行為、惡意洗頻等侵犯大多數玩家權益或使用不雅的文字,侮辱、毀謗他人,或語帶威脅,有違社會善良風俗等情形。 角色禁言三天  角色禁言七天 角色禁言十四天
在遊戲中無故呼叫遊戲管理員(GM),並且頻繁地發騷擾資訊給GM 角色停權十天 角色停權 1 個月 角色永久停權
遊戲中複製物品、遊戲幣  帳號永久停權  
使用外掛或散佈外掛 ( 非曙光 online 內程式 )  帳號永久停權
利用遊戲程式漏洞進行遊戲  帳號永久停權
收受程式漏洞使用者不法道具的玩家 角色停權 14 天並回收可疑道具與金錢  
妨害他人正常進行遊戲或不服GM勸導 角色停權七天 角色停權十四天 角色停權一個月
於遊戲中涉及盜刷信用卡、詐騙其他玩家道具或帳號,經查證屬實  帳號永久停權 ,並配合警調單位調查,
協助佐證供受害玩家追究刑責
經查證屬實盜取其他玩家帳號者  帳號永久停權 ,並配合警調單位調查,
協助佐證供受害玩家追究刑責
在遊戲中以現實生活的金錢做買賣 帳號永久停權  
假造會員相關資料或惡意陷害其他正當執行遊戲玩家。  帳號永久停權  
凡不當角色名稱 ( 含影射他人的ID、以其他字碼輸入造成名稱無法辨識者 ),且假冒官方人員  帳號永久停權  

在遊戲中以現實生活的金錢做買賣 帳號永久停權
幾多人啊!?收放ac果d大有人在,佢又封得幾多個?
仲有好多條得個樣睇,冇實際做野

段天 發表於 2009-8-21 14:53:41

點放夜乂小緣-v- 我都想知

*緋雪夜* 發表於 2009-8-21 14:53:51

w0w一返到來又有野睇:call:
我幾時放acc架@@?點解我唔知ga;P

~兒兒~ 發表於 2009-8-21 15:30:03

原帖由 光維護者 於 21-8-2009 11:18 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif
光有人觸犯左條例, 佢俾人封左幾日ac, 跟住gm又話佢係整估玩家, 吾算數,所以就解封番佢個AC.

魔天使又整估人, 又放HKD, 咁都可以解封佢, 真係冇天理...

曙光D條例都吾知要黎做乜!!!?

http://a.imagehost.org/04 ...
點解我地兩公婆都唔知我地放呢個acc  ga,仲要咁平@0@
我都想知講野個位點放到老公個acc;P 又想玩老屈!?a_a

白羽黑尾 發表於 2009-8-21 16:28:18

唔多明佢點整古人...(係我GE問題)

晴月 發表於 2009-8-21 19:07:52

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-21 14:53 發表 http://agames.com.hk/images/common/back.gif
w0w一返到來又有野睇:call:
我幾時放acc架@@?點解我唔知ga;P

你放ac 都唔通知聲丫~~~~
3000 你唔好做低個價喎~

*緋雪夜* 發表於 2009-8-21 19:17:18

原帖由 晴月 於 2009-8-21 19:07 發表 http://www.agames.com.hk/images/common/back.gif

你放ac 都唔通知聲丫~~~~
3000 你唔好做低個價喎~
哈哈~可能下個就到你同天佢地= =+
到時記住都通知聲=v=
3000蚊..人地吹都吹到個價咁低/___\
唔開心:Q

絕仔 發表於 2009-8-21 21:21:06

係lo 佢兩公婆放ac都只係放比我呢個令仔啦xDDDD

俠客 發表於 2009-8-22 06:40:18

我要收絕隻弓10m-v-'

女女 發表於 2009-8-22 22:14:15

喂喂喂 呀樓主先生 你係咪真係咁憎我地團姐  我地團做25仔?? 我地唔計數  你有咩不滿或不爽某d人 係到同我講 你唔好攪到自己好似某團咁 得把口 做又做唔到

浩﹏吉吉〞 發表於 2009-8-22 22:29:54

嘻嘻
樓主都好識整估人牙 自己團都想封 =]

疾乂風 發表於 2009-8-23 00:24:52

小浩放ac@@

係曙光比人玩係正常的習慣下吧

浩﹏吉吉〞 發表於 2009-8-23 01:06:33

疾戰仲有玩 @@??
意為你出左天空之後 就唔見左人了

lu2009 發表於 2009-8-23 09:25:14

5明- -放咩港$(5識寫)

段天 發表於 2009-8-23 18:51:04

回覆 16樓 女女 的帖子

千其唔好甘講自己個團a_a 好多人一諗就會係你個團

段天 發表於 2009-8-23 18:52:51

回覆 17樓 浩﹏吉吉〞 的帖子

若要人不知 除非已莫為;P
做得陰汁野多 連自己D團友都睇唔過眼;P 笑晒
樓主好野!!!!

faatfaat522 發表於 2009-8-23 19:42:37

我都支持樓主..雪團d人..真係精英來..邊方面精英..大家好清楚了=.="
好在我團唔養狗的=.=
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 0o魔天使o0整估人, 又放HKD...都可以解封佢!!!