yongyuan527 發表於 2012-1-5 16:05:54

蘇蝦 發表於 2011-10-15 02:27 static/image/common/back.gif
0.0會員不能用相冊上傳圖片真的不太方便...

你们香港玩的用什么软件联系啊 我大陆的 想玩港服

decade1016 發表於 2012-1-21 19:38:10

agame可唔可以唔好隱藏左攻略區

tung5200302 發表於 2012-3-8 21:21:58

問題 西遊每日打夠7千隻怪經同物品會減半  但係經減半不過掉落物品根本就係0

hk_la 發表於 2012-3-28 10:18:39

遊戲名稱 人物  刪除後 不能再重用 問題 Gm可唔可以搞佢佢 想一個名 是十分苦惱的事{:fun06:}

退隱居仕 發表於 2012-3-29 13:11:11

hk_la 發表於 2012-3-28 10:18 static/image/common/back.gif
遊戲名稱 人物  刪除後 不能再重用 問題 Gm可唔可以搞佢佢 想一個名 是十分苦惱的事 ...

你是什麼遊戲???一般遊戲刪除後的名字都有一段時間不能再用!還有就是請到相關遊戲的區發問!!!

0o蕉o0 發表於 2012-4-6 14:47:44

我5係因為簡體字果dpost哩張貼,
...我想問~晴空個論壇,吹水區好似冇分加咁....{:gd44:}

cossacks 發表於 2012-4-6 23:41:20

問題地點:晴空物語技能
問題:不停獲得技能 - 想在你身邊 & 技能自動被轉換成 想在你身邊

開開下技...使用技能失敗*loop + 紅字洗頻

情侶上線,獲得技能 - 想在你身邊

1技突擊趕路中途...使用技能失敗 → 眾毆

冰錐開怪,施法中 (剩餘4 . x秒)

知唔知咁樣好麻煩

TOTOYIN123 發表於 2012-4-12 17:25:34

我想知星期六.日係咪無GM係度架 秋SER 銀血泊 成街都係外掛都無人理既 GM又搵唔到 係咪星期六.日開放比D外掛掛機姐 係咁我地使咩哂咁多錢玩

kei71165 發表於 2012-4-26 16:06:51

權限...
頁: 1 [2]
查看完整版本: 全新AGames官方討論區問題回報區!