童收費服小千 發表於 2013-4-25 23:00:53

所謂既退童? 賺真多

http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=95431
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=95432

話時話..琉種30蚊1粒真係貴
如果係咁我都執到600蚊@_@

CAT22 發表於 2013-4-26 01:04:51

哇甘值錢架 你就好啦><

tony2691 發表於 2013-4-26 02:13:59

見到金商班友放400m
就知佢地想搵錢想到傻左
眼中已經只有錢而冇考慮有冇人買{:qq52:}

大暴龍 發表於 2013-4-26 15:05:57

只有傻仔同on.9仔先依家仲俾錢去買童野

fairyland 發表於 2013-4-26 17:28:01

大暴龍 發表於 2013-4-26 15:05
只有傻仔同on.9仔先依家仲俾錢去買童野

家下要維持升LV 開支,要1個月買一至兩個118包作為支持...

童收費服小千 發表於 2013-4-26 19:03:44

fairyland 發表於 2013-4-26 17:28 static/image/common/back.gif
家下要維持升LV 開支,要1個月買一至兩個118包作為支持...

點解= = 我單係俾月費就夠玩

fairyland 發表於 2013-4-26 23:28:07

童收費服小千 發表於 2013-4-26 19:03
點解= = 我單係俾月費就夠玩

我免費ser = =

童收費服小千 發表於 2013-4-27 20:01:16

fairyland 發表於 2013-4-26 23:28 static/image/common/back.gif
我免費ser = =

同人收錢算啦

CAT22 發表於 2013-4-28 13:36:56

所謂既退童 見到佢係2kf收緊點卡:o)

極樂 發表於 2013-4-28 20:05:12

我仲未退,不過我e家都賣下d倉野,仲有4日完月有好多ac入唔到,有d寶放得就放,而d挂技ac物流爆哂先放

而且我e家仲未打算放的ac有
1幻1磨石光1暗1斧戰1做鞭幸商

klaus 發表於 2013-4-28 20:20:46

星星活動好易換到好多比較珍貴既物品.
呢D價真係唔多值。。
都唔會用HKD收呢D 好唔低-口-

**個人意見

plokmyuen 發表於 2013-4-28 21:32:53

超貴lo,琉種個d成300萬一粒,搵鬼買咩,大家一起唔好買自然個價就下降la,最慘緊有人沖去買,收ob核心4000萬都收唔到,都唔知邊個推高哂物價

有意賣ob核心的pm我/留言謝

tony1233465 發表於 2013-5-13 19:29:13

有冇咁勁==""""""""""""""""""

tony1233465 發表於 2013-5-16 22:44:26

{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}

tony1233465 發表於 2013-5-16 22:45:25

{:fun13:}{:fun13:}{:fun13:}{:fun52:}{:fun52:}{:fun25:}

tony1233465 發表於 2013-5-16 22:47:12

{:fun14:}{:fun14:}{:fun14:}{:fun14:}{:fun14:}

tony1233465 發表於 2013-5-16 22:50:39

{:fun52:}{:fun52:}{:fun52:}{:fun52:}{:fun52:}{:fun52:}

tony1233465 發表於 2013-5-16 22:58:37

{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}{:fun61:}

等你吉菊花 發表於 2013-5-16 22:59:31

真貴{A012a:}

tony1233465 發表於 2013-5-16 23:01:29

{:fun25:}{:fun25:}{:fun25:}{:fun25:}{:fun25:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 所謂既退童? 賺真多