lovernami 發表於 2013-5-2 23:19:44

已經受夠了,說好的改出手呢?

月費server。。做夠廢人了,暗除了暗2企升根本沒辦法升級
正考慮退童定去free ser玩,但去free ser又要重頭開始,定直接收個ac好呢
求解答

yan135791 發表於 2013-5-2 23:51:01

收個ac會易玩D,
重頭開始建議你入族

tony2691 發表於 2013-5-3 01:44:17

點加得好其實應該生存到
唔係金商某君果1set屬調點掛得返黎{:qq47:}
出手順序由開服都估佢唔會改,佢依家連改介面都冇左聲氣啦
希望佢真係換返舊介面,吸引番d人氣都好{:gd39:}

lovernami 發表於 2013-5-3 07:17:26

要掛屬調不難吧?
6x lv暗就可以秒沙中
問題係物流家下連建設大臣要的都沒有了
裝備最大耐久唔改,修理又會扣耐,呢啲叫月費?
打怪跌錢唔改,不過改左都無用,金商都無野買。。。
就連生產既工具扣耐法都同免費ser一樣,人地月費明明連續成功唔扣耐

一個月50蚊係好抵,衰啲咁講,一包煙仔都去左啦
當用來吹水係可以,但係人都無,吹條毛?

kingarthas 發表於 2013-5-3 10:26:29

你見新GM潛晒水就知咩事。。。

老實講,我懷疑舊GM胡鬍佬就係因為太努力為玩家爭取,比人炒左,唉

而家新GM就醒啦,咩都唔改,外掛唔捉,帖唔回,安安心心出糧!

lovernami 發表於 2013-5-3 10:43:51

新gm有做野,但做埋啲野唔岩我姐
我唔要求人地改,等到火起轉ser走人

5月份係好多活動,但有無諗過啲活動時間唔係人人都岩
打下月兔,年獸,棕果啲咪幾好囉
好過掛機定時送星送花

lovernami 發表於 2013-5-3 10:47:39

Free ser暗ac大概咩價位?

vinpaulc 發表於 2013-5-4 13:33:31

FREE SER  only 見到好多人放幻c...

lovernami 發表於 2013-5-4 15:11:10

玩幻C唔洗去free server 啦

moonlight38 發表於 2013-5-4 22:10:54

lovernami 發表於 2013-5-4 15:11 static/image/common/back.gif
玩幻C唔洗去free server 啦

免費SER有分子,簡直是旅人系的天下...

lovernami 發表於 2013-5-5 08:06:04

求家族收養

climbx7749 發表於 2013-5-5 18:21:22

如果收費改出手
幻C就要食自己 ,而家大部分魔C都加敏

因為聖靈根本唔夠敏去加攻

其次劍攻實在加得太快 加100敏
聖靈先加40定50 好似

所以根本唔夠快

Nont 發表於 2013-5-5 19:55:43

收ACC吧...
頁: [1]
查看完整版本: 已經受夠了,說好的改出手呢?