lovernami 發表於 2013-5-5 09:54:58

7May2013 玩家遊戲內攪活動

變身派對 x 捉迷藏

首先要說句抱歉,直到現在還捉不到火機,改送200點點咭。{:qq60:}
如果你看到這個post,請在遊戲內宣傳一下。

7May2013 星期二晚上9時(如果我收得到工的話)開始活動。晚上11時30分的大獎送出後,集合玩家拍照留念,到時會送800mp。

如果我遲到,唔好插我。{:qq21:}
另外如果一晚玩唔徙d獎品,會擇日再開活動。

正如先前我所講,是次活動是有條件的。

條件一:先到雜貨店買公開對講機,進入「成群結隊練工去」。
條件二:但凡參與者必須變身成幻獸。
條件三:得到大獎的玩家將不會有800mp獎勵,如800mp數量不夠,改派發30000可因。

建議大家使用正身或等級比較高有車的角色來進行活動。
我會在電台頻道告訴大家我所在的分流和位置,不要以為有車的一定勝出哦,我會把自己藏得很好的。
小提士:每次轉換分流也要重新登入電台頻道。

由於贊助者眾多?大獎將會不定期派發。如果大家捉得夠快就會送出其他獎品。
當每次說出我所在分流和地點時,也會說出將會送出的禮物。
舉例:我現在在分流2的糖果山,最先交易到我的玩家將會得到木菇一隻。

禮物如下:
木菇 x 5 (大獎)
200點數咭 x 1 (大獎)
戰鬥娃娃,經驗娃娃(數隻)
狂暴龍魂,致命玫瑰(超多)
戰鬥娃娃 x 1(贊助者~紅茶仔)(大獎)
經驗娃娃 x 1(贊助者~紅茶仔)(大獎)
可因80萬(贊助者~卓寶寶)(大獎)
可因100萬(贊助者~謝霆鋒)(大獎)
sm棒 x 3(贊助者~窩輪仔阿豪)(大獎)
愛心棒 x 3(贊助者~窩輪仔阿豪)(大獎)

另外,求玩家(意指小千)幫手拍片。
或是你想做躲起來的一方,歡迎聯絡。這個很缺{:qq20:}我不想雙開躲貓貓啦。。。。

id: 久奈美(請用飛鴿)

路飛話開活動前會派變身水同一日卷~大家記得搵佢~{:qq06:}
路飛可以的話活動開始前幫手cap相!

jelly 發表於 2013-5-5 12:23:02

每次玩家發起既活動都好可能係最後一次了~~
所以請各位好好珍惜每一次活動吧~~{:fun07:}

himitsu 發表於 2013-5-5 13:14:58

日日見謝先係古3「練功」架bo
讚助100m不如讚助幾枝幻營啦

lovernami 發表於 2013-5-5 13:55:19

終極大獎,送隻做藥我ac好無?

CAT22 發表於 2013-5-5 15:25:28

lovernami 發表於 2013-5-5 13:55
終極大獎,送隻做藥我ac好無?

唔好 因為只送一隻係無用
係送就要送晒採狩農酒藥ac 如果唔係送左比個玩家都整5到藥。。

climbx7749 發表於 2013-5-5 18:18:42

{:fun15:}{:fun15:}{:fun15:}{:fun24:}{:fun24:}

Nont 發表於 2013-5-5 19:17:22

{:fun15:}{:fun15:}{:fun15:}{:fun15:}{:fun15:}{A007a:}

climbx7749 發表於 2013-5-5 19:45:34

我係LUFFY ,我會送玻種同變水

另外收70+50智玩一個

lovernami 發表於 2013-5-5 20:25:03

我做藥ac同造酒ac一樣,另外材料可以用物流。

climbx7749 發表於 2013-5-5 22:00:04

頂...我諗我搞錯左...原來我睇錯玻璃軟糖而唔係玻種/.\

元素豆子個D有冇人會要 {:fun61:}

SORRY

lovernami 發表於 2013-5-6 01:40:00

人來,拖路飛去打50大板

WiNG乂豐 發表於 2013-5-6 08:34:39

我贊助luffy AC一大個~_~
順便頂下貼
by幻

WiNG乂豐 發表於 2013-5-6 08:35:20

用一日卷變身算唔算?! @@

climbx7749 發表於 2013-5-6 19:41:58

8級封印石有冇要呢 {:fun61:}

變水派街方

係活動未正式開始之前 15分鐘,我會派變水

到時大家一齊變吧 {:fun03:}

一日卷同變水
放心一日卷我會帶隊飛
要變身同加入電台先可以參加 {:qq22:}

tamlikhang 發表於 2013-5-6 22:25:58

SUPPORT

Nont 發表於 2013-5-7 01:29:38

{:fun15:}{:fun15:}{:fun15:}{:fun15:}

lovernami 發表於 2013-5-7 08:30:44

各位今晚見,另外現在有木菇5隻@@200點已買,係7仔果隻
頁: [1]
查看完整版本: 7May2013 玩家遊戲內攪活動