ken415263 發表於 2013-5-6 00:23:07

GM如果真係有睇post可唔可以留下言...

你睇下e加月費版變成點..
個個完左3個月就走哂
今日星期日,
s1 2x%, 商場擺檔ge人真係一隻手數得哂..
保又冇人打,
以前入s1金bank都要開大家都不見,
e加想搵個人都難..

我想問改個幾個setting真係咁難..?
賣價扣耐 e d, 應該唔洗寫過哂d code掛...
仲係度講咩月費大不同...真係唔知點解仲講得出口..
setting一句講哂 改 定 唔改.
無謂我地係度等, 你又比人鬧

我想講唔係話搞d活動d人就會番黎..
你成個免費ser ge setting去收錢扮月費..
好難說服人比錢你姐...

以前鬍鬚佬都話會出下post留下言...
e加就乜都唔做..
gm可唔可以出下聲回應下...

aesopn42259 發表於 2013-5-6 01:58:18

我買左兩張二百點返屋企,我諗諗下都係唔鬼入住留起佢,sad

netnet0000 發表於 2013-5-6 02:08:06

要人回流月費服,好簡單,改返從前設定,保證會好多人

plokmyuen 發表於 2013-5-6 02:51:38

gm你估50hk算好多?隻game好玩唔算多,給d垃圾我地,講更改講左4個月,d重要野一d 都沒改,拖得就拖,錢就收足,野唔做,仲要開空頭支票,傾到2046就要沒消息

Uruha 發表於 2013-5-6 03:11:55

玩到好似玩緊私服咁..

ddddpkt228 發表於 2013-5-6 03:27:03

{:fun61:}d人都走鬼哂, 點改都換唔返人氣

brian519 發表於 2013-5-6 03:54:45

認同
希望官方交代一下setting究竟會唔會改
改既話 有冇時間表

而家出活動已經谷唔到人氣
好簡單,玩家預期個ser唔會有更新,仲邊會玩活動

呢個時候倒不如俾心機催促下原廠

plokmyuen 發表於 2013-5-6 05:34:55

想當日我開左post話童話官方下月關服gm用左半小時關左我post.現在就睇佢幾時應,有應表示有結果,沒應表示唔會更改,我就唔信佢又會更改但唔講出黎,佢地官方的性格有做野一定公告天下

aesopn42259 發表於 2013-5-6 07:32:57

玩住免ser等消息好過,無為比人一直呃月費

小雯 發表於 2013-5-6 09:53:24

我一早都話掛羊頭賣狗肉架啦‥只係奈何我月費仲未完~.~唔係佢之前出果個儲值月費仲送天數,我都唔會買咁多‥原來係一個陷阱黎,我已無買包,Lv都唔升,心諗如果佢一路都唔改番個設定,我升黎做咩,只會浪費時間,我好強調我唔玩免費版的設定,佢地偏偏呃人玩,而加我都係掛住機咋。

50蛟一個月原本我覺得好平,依加我覺得好貴,因為玩唔到我想玩既設定,原本呢個設定係唔洗錢既,唔知點解又要比錢先玩到,真係唔值

tony2691 發表於 2013-5-6 18:40:53

講真我係打算玩到你個服摺埋,或者去到9月開學
依度1個月燒50蚊都好過其他game 1日燒幾百蚊

但我都希望GM有d聲氣,你係咁出活動都冇用
人流係冇就冇,除非你肯改

P.S.論壇靜左一排,依家改版呼聲又出返黎{:fun38:}

pineapple318 發表於 2013-5-6 22:39:00

算吧啦
GM日日有上論壇
佢起其他POST都有回覆
係唔覆呢D敏感話題既POST..
分明選擇性失明..

人都走左一大半, 而家先係咁出活動有鬼用
最需要改既野都唔改

aesopt 發表於 2013-5-7 14:15:27

幫推

月弓 發表於 2013-5-7 19:50:55

改完SETTING都要重新開SERVER
頁: [1]
查看完整版本: GM如果真係有睇post可唔可以留下言...