plokmyuen 發表於 2013-5-7 03:26:55

強烈建議開放7月免月費任玩

不如7月成個月免費,最少可多d人流,再加上你改好d野,相信8月收番月費都比你現在拖到8月有更多人玩

好老實,收得月費,緊有一堆人唔會入月費玩,你又狂出d118,根本就同商城一樣,給錢玩,

不如咁la,你直情唔好收月費改番用商城或出寶物卡(實體卡),有錢的人總會買,唔好搞到d唔想用錢都唔玩(當然係隻game搞得好,一個月用一百幾十又唔算過份,前提你仲討論緊?)

唔收月費,搞好d更新同活動,人流自然番黎(免費ser就係有迷裝同分子,d人先唔玩,大家都秒王,秒怪玩黎做咩,轉生可以接受,分子迷裝不可)

如果2面都唔收錢,我相信,月費ser會多過免費ser的人流

你唔係就等死,拖啊拖,免費ser d人上線吹水唔買點,收費ser d人完哂月唔玩

ddddpkt228 發表於 2013-5-7 03:44:54

同意 {:fun15:}
直接轉左免費算啦
橫掂d設定又同免ser無分別
亦無人會再咁傻仔買點玩d人影唔多隻既game{:fun61:}{:fun61:}

GLAMOROUS1 發表於 2013-5-7 08:57:07

{:qq44:}適逄暑假 吸納番堆新血 挽回人流

klaus 發表於 2013-5-7 11:27:46

不如執7左佢啦?

tony2691 發表於 2013-5-7 11:54:15

或者轉做免費
但ac學以前咁一定要買包先開到囉{:fun15:}
咁得唔得

Nont 發表於 2013-5-7 12:24:48

{:fun15:}{:fun15:}{:fun15:}

ken415263 發表於 2013-5-7 12:39:43

冇可能喇淺倉藍都冇權...
仲要官方唔收錢一個月...

極樂 發表於 2013-5-7 13:21:22

月費ser1個月內必死,唔收月費仲有轉機,現在要裝沒裝要人沒人,你要死收個50hk守多1個月定另創新機,唔改一月內必死

aesopt 發表於 2013-5-7 14:08:26

直接合ser
宣布死亡

jelly 發表於 2013-5-7 15:07:28

合ser啦~~
真係冇眼睇~~

brian519 發表於 2013-5-7 15:12:39

直接免費算la
頁: [1]
查看完整版本: 強烈建議開放7月免月費任玩