santos 發表於 2013-5-8 19:58:44

其實開轉生黎做咩呢? 你話唔轉生唔夠打高LV地方!?組齊人一齊打一齊升唔得咩?

以前一開始打屎洞都唔係下下秒嫁啦,只不過多哂D帶升人出現至搞到個個都依賴哂,唔會一齊打黎升

brian519 發表於 2013-5-8 22:33:46

santos 發表於 2013-5-8 19:58
其實開轉生黎做咩呢? 你話唔轉生唔夠打高LV地方!?組齊人一齊打一齊升唔得咩?

以前一開始打屎洞都唔係下下 ...
事實上,後期資料片既怪,即使成隊一齊打都未必夠做

我諗就算而家升lv都係團升多
因為冇左分子,謎裝傷害已經大減

就咁睇轉生對魔c黎講冇咩傷害加成,但厚血左已經幫助好大

brian519 發表於 2013-5-8 22:50:46

本人都係認為轉生系統係有實際需要先至要重推

可能係同免費服相同
但考慮重推與否應該係玩家有冇實際需要

為左同免費服有所區別而反對,有d勉強

而係咪真係有實際需要,就要大家討論下la

pudding927 發表於 2013-5-8 23:11:31

可能未推出到已經無晒人流lu

anna1206 發表於 2013-5-9 11:12:22

cin0308 發表於 2013-5-7 23:03 static/image/common/back.gif
其實比起轉生...三轉更加是令人期待的
因為單單是轉生的話,咁就真係同免費SER無分別了: ...

同意>_<支持>_<

jelly 發表於 2013-5-10 01:16:49

brian519 發表於 2013-5-8 22:33
事實上,後期資料片既怪,即使成隊一齊打都未必夠做

我諗就算而家升lv都係團升多

其實樓主試過未?
小弟就試過四件7X等蛋散走光師上龍宮B1
係就係辛苦,但唔見得打唔到lor~~

hibbon 發表於 2013-5-10 18:31:48

轉生遲早都要開 我諗大家都同意
只差在係係咩時機 我認為e 家開返都好合理
大家都知好多職80 lv 之後 唔會再有突破性既發展
咁冇轉生 叫呢班上左岸既玩家做d 咩?
唔通要等全ser 都升左上去先開返?
咁對努力升左上去既玩家唔公平
我諗人物唔會有突破發展係好多人退童既其中一個原因

百力之 發表於 2013-5-14 18:03:43

讚成開番轉生, 咁起碼多樣野玩
至於次元, 如果可以拎走分子個獎品, 其實都可以開番

TOS鬼鬼 發表於 2013-5-16 01:38:11

開返又一堆人掛刷分刷錢

fairyland 發表於 2013-5-17 20:55:16

absoultly bad thing

tony1233465 發表於 2013-5-18 20:04:16

月費ser改得幾多呀{:fun09:}{:fun09:}

rooneywayne404 發表於 2013-5-19 13:16:45

開埋轉生 = FREE SER

ty1233465 發表於 2013-5-20 22:46:19

轉生有咩好處@@?
頁: 1 [2]
查看完整版本: 月費服重開轉生是好是壞?