fairyland 發表於 2013-5-8 17:12:24

免費Ser今次掛人仔有咩禮物?

會唔會又同收費ser一樣?
抽起晒d正野?

歐陽小王 發表於 2013-5-8 17:36:14

中左好多伯母頭銜
同收費SER D獎品一樣
證明官方根本無心出活動

佢唔明白免費ser玩家需要d咩..
起收費ser copy個活動黎就話係母親節活動

然後怎樣 發表於 2013-5-8 18:19:52

歐陽小王 發表於 2013-5-8 17:36 static/image/common/back.gif
中左好多伯母頭銜
同收費SER D獎品一樣
證明官方根本無心出活動

GM 根本係唔明所有玩家需要D咩
點止淨係免費SER玩家

fairyland 發表於 2013-5-8 18:25:23

Alta 冇能野ar
Free ser 送7埋d卡,幻獸娃娃,濕9封石

魏王曹操 發表於 2013-5-8 21:03:12

童話根本就冇心搞好佢...
求其出D傻仔活動...就好似求其出個收費SER就算數
其實掛星活動我已經覺得十分之KAI ,
E家仲要出個同掛星活動一樣既野...求其改少少野...加個抽獎就叫活動???
呢種活動講真一句唔出好過出啦...呢種活動影響到遊戲就唔再講啦
講出去都怕比人笑死,你玩咁多隻ONLINE GAME
有邊隻ONLINE GAME係好似童話個掛星活動咁,大家鬥開多1LV傻仔企係到掛星

最後想同GM大佬講一句:
GM大佬,出活動唔係咁樣出架,不如出之前認真唸清楚點出,點先適合玩家
同埋點先出到最好 . 最低限度唔好再出呢種大家傻仔咁鬥多開既活動

歐陽小王 發表於 2013-5-8 22:03:25

嗯..出呢d活動不如真係唔好出
d包一hr出幾個又阻位

幻乂魂 發表於 2013-5-8 22:20:03

當初又話收費ser唔影響到免費ser
家下做左咩出黎
比埋d垃圾,為左方便 改完就用返收費ser設定
真係比你吹脹
出埋呢d垃圾野不如唔好送
你知唔知好哂位架

魏王曹操 發表於 2013-5-8 22:36:54

話說呢個活動可以免費試抽一次...
今日帶左一堆人去抽,最少抽左30次
抽埋D咩卡...3封4封最好都係得戰娃...

我當時心想...大佬...你出呢種活動不如出返掛星星啦唉
講真你出返掛星星係冇人會怪你...因為大家都預左D活動都係咁上下
唔洗借D意又話母親節...又求其出個活動...
母親節得一日...個活動可以去到22號...
5月12係母親節...活動去到22號,你有10個母親嗎?每日孝敬一個呀?

真係...上次掛星星活動借D意扮晒野又加長已經廢是出聲......

岩岩抽完一轉...我覺得同免費試抽既基本就係一樣
我都唔知有咩分別...個D花......
唉= =D咁既活動真係講多幾句都晒氣
轉返掛星星算數啦

nanayan 發表於 2013-5-10 03:17:51

魏王曹操 發表於 2013-5-8 22:36
話說呢個活動可以免費試抽一次...
今日帶左一堆人去抽,最少抽左30次
抽埋D咩卡...3封4封最好都係得戰娃...

母親節得一日...個活動可以去到22號...
5月12係母親節...活動去到22號,你有10個母親嗎?每日孝敬一個呀?

笑左:p

flagship 發表於 2013-5-10 19:00:19

抽左一大堆幻獸卡同娃娃, 無件好野{A011a:}

歐陽小王 發表於 2013-5-10 19:43:59

抽左一大堆母親節頭銜
至少1set了

tony1233465 發表於 2013-5-12 14:32:35

.........頂....官方真係.........

andersonccy 發表於 2013-5-16 03:54:10

.......

cckk2000 發表於 2013-5-16 15:27:30

睇來. 所有重生的遊戲都係令玩家重新中伏一次

flagship 發表於 2013-5-16 21:39:34

今次活動真係好垃圾, 全部都係娃同卡{A012a:}
依家我直接將d神秘包裹掉落地下, 廢事哂位.
不如提早cut左個活動算啦

等你吉菊花 發表於 2013-5-16 23:00:47

實會啦{A007a:}

starwar358462 發表於 2013-5-17 20:37:53

all are rubbish {:fun06:}
頁: [1]
查看完整版本: 免費Ser今次掛人仔有咩禮物?