poisonboy 發表於 2013-6-5 02:12:23

希望可以關轉生系統

有無諗過升到90以上既人既感受?有無問過玩家意見?
好多人話唔玩
到底gm係咪無心搞,所以特登去加速個ser玩完?

siU妍 發表於 2013-6-5 10:52:08

開乜轉生阿,
你地就出轉生
玩lun哂啦...     整整下條條友都變哂屈機
到時又開新ser咩?
又係比你搞到灰哂

Divinaluck 發表於 2013-6-5 15:43:46

強烈要求關轉生系統,另外如果要開轉生,麻煩官方限制轉生次數。

幻乂魂 發表於 2013-6-5 15:56:33

Divinaluck 發表於 2013-6-5 15:43 http://forum.agames.hk/static/image/common/back.gif
強烈要求關轉生系統,另外如果要開轉生,麻煩官方限制轉生次數。

已經限制左架啦{:fun45:}
每隻人物限制左最多轉26次{:fun15:}

算吧啦你,要唔要求限制都係咁
你睇返版主有出現過?最多咪係交接果幾日出現過
講真當初出收費已經知係死得
你冇迷冇分請問你點升上去?
有分有迷有轉生又話屈機
開返又會同免費設定一樣
點都死
佢出返轉生可能係因為見d人平均90lv左右升唔上去(跟住有理由出返轉生>分子>迷裝)
跟住果面又修改唔返收費設定
只好咁去拖多幾個月既月費
點解你地要拎50蚊去玩1個廢既ser?
可能有人覺得出去食餐飯都唔只呢個價
但值唔值得咁送比alta?

杜比 發表於 2013-6-5 17:43:13

同意關轉生!!!
出轉生前係咪應該改出手先?
講左咁耐都未改!!!!{:fun10:}

todayisgooda 發表於 2013-6-5 18:21:33

同意關轉生!!!
出轉生前係咪應該改出手先?
講左咁耐都未改!!!!

tony2691 發表於 2013-6-5 19:20:31

直接退啦
係依件事上已經睇到官方既態度係點
完點直接88啦各位

歐陽小王 發表於 2013-6-5 19:26:13

認真.真心講句
你地真係覺得GM會理意見?
佢地見到一兩個人話想要轉生就當係"全部人既要求"
收費SER由頭到尾都係失敗作黎
我唔反對你地繼續買點玩個偽收費SER
但聰明人 回頭吧 50$拎去免費SER 都夠買8000m了 買套體裝玩幾個月不是問題

魏王曹操 發表於 2013-6-6 07:23:41

仲以為收費SER點都會頂夠一年先汁
E家睇落...

小雯 發表於 2013-6-6 09:53:06

收費ser最失敗既地方就係無左個ser應有既野(月費版設定),而且個設定仲要同免費版一樣,官方遲遲唔改,帶我地遊花園,個ser能夠捱到今時今日,都係個月費買二送一優惠,如果唔係而加個人流仲少

poisonboy 發表於 2013-6-10 00:07:39

我個人認為,如果肯做野,定期(半年/1年)出下有新意既地圖,寵,任務,活動,
童話係可以成為一個好多人玩既online,收費ser d人走曬係因為,依家玩番同以前根本無分別,5車都係5車,d怪都係一樣,小小都無變過,職業果d又係一樣,更加唔好講最後一個資料片-糖果屋都無乜新野玩
頁: [1]
查看完整版本: 希望可以關轉生系統