AGAMES 討論區

標題: 還我言論自由好嗎?! [打印本頁]

作者: jelly    時間: 2013-7-19 15:52:29     標題: 還我言論自由好嗎?!

好多人都話香港依家充滿怨氣, 太多人無中生有~~
睇清楚啦咁多位!! 連一個online game既forum都有審查制度呀!!
敢問淺倉藍, 大家對你不滿有咩問題?!
你到底為我地帶黎d咩改變?!
當你連玩家既訴求都視若無睹既時候,
你竟然上黎封我地d帖?!
你面皮厚過地殼, 我唔介意~~
但你憑咩封我地既帖?!
大家批評你懶, 有違反到咩版規?!
你仲夠膽話「向alta反映」?!
你知唔知個醜字點寫?!
連日黎大家既訴求, 你冇睇, 冇回應~~
你個腦淨係諗住河蟹大家對你既批評?!
我希望你記得, 我地係比錢入黎玩架!!
你回饋d咩比我?!
我淨係睇到一個又一個笑話!!

還我言論自由!!

作者: colourp    時間: 2013-7-19 19:08:58

呢條淺倉藍同果個大屋一樣傻的嗎勁 由名將開始都試過佢既傑作 最後咪比人調職
作者: fairyland    時間: 2013-7-19 20:40:05

淺倉藍學埋哂大6 d野
作者: kinnis    時間: 2013-7-20 01:29:21

Gm平時工作表現好,大家有目共睹,就會讚賞;你做得唔好,比人批評,人數仲要幾多下(童話已經無以前咁多人,都有不少人出聲批評你),其實gm係咪應該反省下自己的工作表現呢!
大家想隻game好,長長久久,先會比意見批評你,唔該gm你認真做下野啦!
你咁既態度,諗住比人炒左就算,你呢一世人咁馬虎過日子,咁既人生態度/處事手法,做你家人都幾擔憂;如果你係有錢仔,我勸你咪鬼打工,去環遊世界溝女啦,洗嘜系到受氣姐!
作者: mashing    時間: 2013-7-20 10:35:29

樓主,佢刪左你D乜貼?搞到你咁慶...............上晒頭!
作者: 歐陽小王    時間: 2013-7-20 12:56:23

話知佢做唔做野 佢封番"佢認為"觸犯左版規既post有咩問題
權係佢手 佢話個post唔岩就唔岩架啦
論壇就係咁 無一個版主鐘意自己俾人開post批評

不過我個人認為錯不在gm
係alta同原廠無心理隻game
之前胡蘇佬咪又話改出手改乜 全部都同原廠有關架
原廠唔會理隻game
坐定定睇佢幾時執啦 講多哂氣
作者: jelly    時間: 2013-7-20 13:12:30

歐陽小王 發表於 2013-7-20 12:56
話知佢做唔做野 佢封番"佢認為"觸犯左版規既post有咩問題
權係佢手 佢話個post唔岩就唔岩架啦
論壇就係咁  ...

權力唔適當地利用, 就係不公!!
如果施主連不公既事情都可以合理化,
只會助長d人繼續以權力剝削其他人~~
作者: poisonboy    時間: 2013-7-20 13:14:17

有無盡力,有無交代?
最少都唔好潛水呀
得就得,唔得就唔得,
一上黎淨係識封post,咩都唔講下,想點?

作者: jayauyeung2118    時間: 2013-7-20 13:39:57

其實不如打上去ALTA投訴呢條癈人~
作者: 歐陽小王    時間: 2013-7-20 13:55:11

不如打上alta投訴埋alta呢間廢公司丫?
作者: aesopn42259    時間: 2013-7-20 16:47:39

我淨係識封post,其餘咩都唔識
作者: yushiko    時間: 2013-7-22 09:41:35

c兄冷靜d

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2