AGAMES 討論區

標題: 獄云的技二 ~_~ [打印本頁]

作者: label25000    時間: 2013-7-31 04:44:20     標題: 獄云的技二 ~_~

殺鯨狂舞(Lv.10)需要 殺鯨狂舞 9 點

學習等級 (Lv.59)  花費 4 金 67 銀 82 銅

魔法技能  攻擊型  幽冥屬性  目標指定地區(方向)  直線範圍攻擊
瞬發技能  冷卻 1.5 秒  持續 4 秒
提高攻擊值 460 點,對直線範圍 30 公尺內的所有目標造成幽冥傷害,並降低移動速度 47 % ,持續 4 秒;當目標為玩家時,額外降低其對弩與杖盾的防禦力 30 % ,持續 4 秒。

我好想知..呢招其實又係點架t_t....又唔明喇.....

佢話額外降低其對弩同杖盾的防禦力30%...乜個職唔係應該用術武架咩....咁個技扣人防做咩....咪姐係冇用囉..><""""

唔係應該扣抗至係架咩....>_____<"""

有冇人可以話我知...有冇用個技....同埋係咪佢說明講錯咋

作者: IsaacWong    時間: 2013-7-31 12:07:03

降低其對弩與杖盾的防禦力 30 %
相反去諗~我諗佢既意思係提高弩與杖盾傷害30%
佢個防禦力應該唔係物理果個
作者: pgchicken    時間: 2013-7-31 12:13:57

我個人認為只係得普攻有效
作者: Ceci311    時間: 2013-7-31 12:54:31

字面上解釋
「防禦力」就係物理系既範疇
作者: label25000    時間: 2013-7-31 22:07:04

咁姐係冇咩用啦 ..我試左..睇佢個款唔似係 - 抗 = =....gm話應該係對應普攻...但玩得新職...就算用弩...都係術弩啦.....

係咪要改下呢...
作者: Ceci311    時間: 2013-8-1 15:59:10

label25000 發表於 2013-7-31 22:07
咁姐係冇咩用啦 ..我試左..睇佢個款唔似係 - 抗 = =....gm話應該係對應普攻...但玩得新職...就算用 ...

呢d可能就係所謂既平衡
作者: label25000    時間: 2013-8-1 19:00:53

之前d 職又唔見平衝

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2