AGAMES 討論區

標題: GM想個game汁粒? [打印本頁]

作者: sesesese    時間: 2013-8-2 15:35:11     標題: GM想個game汁粒?

2.調整「海鱗尉」技能「補給策略」、「迎戰策略」、「抵禦策略」、「反擊策略」,同地圖隊友即可獲得策略效果,且策略可隨時更換或被更高級策略覆蓋,使戰術應用更加靈活,並修正隊友施展相同策略後,造成自身無法施展所有策略的問題。
全地圖40%攻 抗定身 or 減反傷
開隻分身 咁岩學到d策略2階 5lv既 放係架弩車到咪sm?
gm你玩野?
戰術應用更靈活定係想坦同反職全收皮?
反職反得果丁屎咁多
坦職幾厚血都俾人秒
又玩鬥秒online?

作者: 黑糖布甸    時間: 2013-8-2 15:41:08

同地圖隊友即可獲得策略效果:迎戰策略 點爆+40%攻    姐係玄陽.覇星88la
                                               反擊策略 減反盾   呢個唔洗講la~大家都知

且策略可隨時更換或被更高級策略覆蓋<<呢個十分好

不過俺諗GM要諗下咁做會唔會令到其他職有冇生存意義lo
作者: nam01122    時間: 2013-8-2 16:22:22

唔係點逼你地個個玩新職
作者: ARCHING0V0    時間: 2013-8-2 16:29:24

如果個職廢 d人又嘈升泥做咩
作者: CRonaldo    時間: 2013-8-2 17:21:46

漸漸行漸漸遠
作者: KOKOOK    時間: 2013-8-2 18:29:24

算啦  就算佢唔整2.調整「海鱗尉」技能「補給策略」、「迎戰策略」、「抵禦策略」、「反擊策略」,同地圖隊友即可獲得策略效果,且策略可隨時更換或被更高級策略覆蓋,使戰術應用更加靈活,並修正隊友施展相同策略後,造成自身無法施展所有策略的問題。 呢個

晴空都準備冇人玩啦   自從佢出左啾啾EXP成長球同唔出裂縫隻GAME就悶死人  升LV唔洗打怪  係到掛機用個啾啾EXP成長球掛係到就可以升到LV  咁出地圖同怪出黎做咩??  不如唔出啦GM   
作者: Musiclife    時間: 2013-8-2 19:27:31

霸星真係唔洗玩啦,防拉降反,就連最有用既加九攻都俾你迎戰策略取代埋,霸星全身加十黎玩單人副算數啦
作者: MrForecast    時間: 2013-8-3 13:14:24

好唔公平囉,天樂同海鱗尉都係輔助職,海鱗尉個效能大得咁緊要,仲要改到佢全地圖,天樂效果已經唔係大,仲要衰到要組隊程況下先有效果,呢家係咪新職就大哂,舊職就可以放棄?
作者: yanchon1314    時間: 2013-8-3 13:34:50

甘改法姐系叫D玄陽88
作者: diamondsoul5    時間: 2013-8-3 14:17:02

狂衛表示我是職業來的嗎?
海族下隻職會點勁法?
等我地繼續睇落去....
作者: s20061032    時間: 2013-8-3 15:59:33

隻game d人都係係到吹水多@@唔洗打怪
作者: label25000    時間: 2013-8-3 16:02:20

我等左呢個機會好耐喇...我隻人仔有救喇

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2