AGAMES 討論區

標題: 封測儲值滿一萬點,公測可獲贈專屬座騎! [打印本頁]

作者: 司馬信    時間: 2013-8-7 19:31:36     標題: 封測儲值滿一萬點,公測可獲贈專屬座騎!

但凡於封測期間,帳號有儲值 A.Card 點數滿 10,000 點之紀錄,(包括產品包「幻想啟源包」內含的點數),即可獲得獨一無二、具有紀念價值的永久版專屬座騎。

詳情: http://ff.alta.hk/web04/index4-7.html#menu

作者: 櫻玥丶紫    時間: 2013-8-7 19:39:06

請問1萬點大約幾多港幣= =?
作者: 司馬信    時間: 2013-8-7 19:41:20

櫻玥丶紫 發表於 2013-8-7 19:39
請問1萬點大約幾多港幣= =?

http://ff.alta.hk/gamenews/2728

幻想啟源包 HK$98 內含遊戲專用點數 400 點
作者: 第2生命    時間: 2013-8-7 19:52:03

封測岩岩開始就諗住略水
作者: 櫻玥丶紫    時間: 2013-8-7 19:58:52

司馬信 發表於 2013-8-7 19:41
http://ff.alta.hk/gamenews/2728

幻想啟源包 HK$98 內含遊戲專用點數 400 點

咁一般既點數卡的價錢可以係邊度睇到呢?
正係買呢個...1萬點=$2450 = =''
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-7 20:02:58

http://www.alta.hk/client/unit/sales_channel/sales_channel.html
呢度有詳細資料~~~
作者: 櫻玥丶紫    時間: 2013-8-7 20:26:42

都係PASS算數=A=''
好彩隻野唔係好萌...(被打飛)
作者: haymansun    時間: 2013-8-7 20:45:41

系米13號可以開ac玩 五洗咯號個d

作者: tsehokit    時間: 2013-8-7 21:32:30

味公測就要比2400HKD,
我諗無幾個可以咁大手筆-V-
買左個98蚊已經好夠支持-_-
估唔到咁識.......日日賺!
作者: 瑩。    時間: 2013-8-7 22:21:36

我諗你封測完之前我都冇錢所以算啦
作者: kaRaSu    時間: 2013-8-8 06:05:13

注意紅字a0a
帳號有儲值 A.Card 點數滿 10,000 點之紀錄

但係要於封測期間 saD

作者: Divinaluck    時間: 2013-8-8 13:30:34

kaRaSu 發表於 2013-8-8 06:05
注意紅字a0a
帳號有儲值 A.Card 點數滿 10,000 點之紀錄

就算去2000fun度買,都未必有咁多點數存貨,

吾該一萬點A卡,個職員以為我傻的
作者: Iamkakab    時間: 2013-8-8 14:02:58

型就型.不過好貴
作者: haku1012    時間: 2013-8-8 15:13:44

跑路9成時間係到飛, 要隻騎黎係城罰企哂命?
作者: 幻乂魂    時間: 2013-8-8 18:02:14

何必入咁多點呢
最多咪1年左右咪又少人
大把前科比你地睇,仲要踩隻腳埋去
作者: qqaazz1998    時間: 2013-8-8 18:49:04

我搶唔到封測碼所以唔充啦
作者: YuiAragaki    時間: 2013-8-9 04:53:01

其實我覺得代理公司跟足原廠台灣活動係好事

但有時洗吾洗考慮下市場問題

而且台灣有達40%既紅利 ( 紅利等同點數,只有少量物品先一定要用點數買,呢點我林代理你都知)

港澳點數卡竟然比台灣貴這個我不想多說了

再講台灣遊戲市場甘大要花費10000點真心不少

但港澳...重點在於港澳服人少

今日我存10000點不到兩星期鬼服我真係會笑左

你睇睇隔離參天律慘況我一開波VIP 4級連典藏包都買埋點知兩星期同我KO

本來準備左30000點儲台服連帶回贈一共37000點

點知又因為港澳公司代理鎖埋IP

呢一刻我真係完全了解台灣人點解甘憎黑橘代理遊戲...

作者: 8899    時間: 2013-8-9 12:20:54

2千幾銀...隻野有咩特殊功能先??
作者: johnson    時間: 2013-8-9 13:19:55

未有封測碼可唔可以入1萬點?
作者: kaRaSu    時間: 2013-8-9 21:44:21

Divinaluck 發表於 2013-8-8 13:30

吾該一萬點A卡,個職員以為我傻的 ...

如果係過住有10,000 點之紀錄就5同LA @_@
作者: 00852340    時間: 2013-8-10 14:14:05

Divinaluck 發表於 2013-8-8 13:30

吾該一萬點A卡,個職員以為我傻的 ...

10張1千點邊會無....
作者: Joshualwh    時間: 2013-8-13 02:33:20

隻野有冇增加能力作用??
作者: soalex2004    時間: 2013-8-13 14:56:53

隻座騎冇能力加只有加60%移速
作者: andylam1012    時間: 2013-8-13 21:30:50

靚係幾靚但唔比交易又貴到咁隻GAME 雙槍D技好似又未整好....感覺上唔值得囉人地台版整得好,你整唔好學人一樣咁貴冇意思

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2