AGAMES 討論區

標題: 野怪物品商店賣價~ [打印本頁]

作者: tales2013    時間: 2013-8-28 16:30:59     標題: 野怪物品商店賣價~

4、調降戶外掉落雜物的商店賣價,並且提高副本怪物的掉落金錢。

雖沒拍圖~ 但因平常一直在刷秘石的關係~
所以對某兩三種物品在修改前的賣的價錢比清楚~
只是沒想到一降便降了十倍價錢呢
幾乎連修裝備的錢都賺不回來
而副本方面調高也好像沒高很多呢
如果只計算打野怪的話
平時努力刷怪一小時約有4-7金的說~
現在貌似3金也有難度呢

作者: 月球上的人    時間: 2013-8-28 16:32:03

而家野怪除左做任之外完全唔知有咩用
作者: tales2013    時間: 2013-8-28 16:47:46

最大既用途咪就係刷秘石囉=_=
試過最離譜果次打成兩個鐘都唔跌一粒比我=_=
作者: 月球上的人    時間: 2013-8-28 16:48:58

tales2013 發表於 2013-8-28 16:47
最大既用途咪就係刷秘石囉=_=
試過最離譜果次打成兩個鐘都唔跌一粒比我=_= ...

刷黎做咩
塞住個倉又賣唔出
作者: warco    時間: 2013-8-28 16:50:47

佢係大幅降.微調高.你吾知咩
我記得GM果邊係咁講
作者: tales2013    時間: 2013-8-28 18:32:38

有咁講過咩
我係佢更新個網頁介紹到見唔到
靜係知以前專心打三四日可以有約100金~
而加連50金都唔知有無
作者: 猩王傳說    時間: 2013-8-28 18:36:19

不如直頭改到野怪唔好掉灰物品啦
反正又賣唔多錢
仲成日阻Q住晒要我去賣垃圾
副本D錢再改高D吧
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-8-28 18:36:22

打野怪賺錢既速度,遠遠唔及去副本打到d 配方出黎賣俾人。
作者: 汐瀴    時間: 2013-8-28 18:37:05

死人外掛幣商影響埋我地尼d正常玩家
作者: tales2013    時間: 2013-8-28 22:29:37

我覺得最基本既收入來源係打野怪~"~
副本微調咁小根本回唔到本~"~
如果副本每兩小時係重置所有次數而唔係+1次又唔同~
但目前一日最多應該得果12次左右?
睡覺都無左3-4次~"~  而副本怪我只刷單人~"~
每隻都唔過$35~? 每次大約只有1金多小小~"~?
而且唔係所有人都可以日玩夜玩~"~
每日只可以玩一兩粒鐘果d真係想儲錢買野都難~"~
幾乎係迫d無乜時間玩既人放棄隻game~"~
作者: byebyefly    時間: 2013-8-29 00:55:57

我個人之前唔會成日刷小怪
多數打副,打完副就日任,再打副,放下野咁樣
好易搵錢姐,算係我玩咁耐最易搵錢既一隻game
作者: tales2013    時間: 2013-8-29 07:11:35

以前不停刷怪打副刷怪就快~"~
而副本D野拎出去放就一定~
但而加野怪幾乎無錢~
副本又賺唔多~"~  日任得幾百銀~"~ 任務數又唔係多~"~
打到寶都好~"~ 遲下想放都無乜人有錢收~"~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2