AGAMES 討論區

標題: 副本2王最難!? [打印本頁]

作者: tsehokit    時間: 2013-8-31 02:36:46     標題: 副本2王最難!?

白石唔計-_-
微光2王掉炸彈,50幾lv打都好傷;
奇蹟2王生甲蟲仔,又係扣好多,好勁;
阿古2王生甲蟲仔再加中毒,又係好勁;
水洞2王隻龜佬d飛刀扣得好快,仲勁;

我覺得d副本都係2王勁好多- -
2王係最麻煩
(水洞就3隻王都麻煩係真!)

作者: 大天使.洞爺湖    時間: 2013-8-31 03:09:10

阿古斯果D應該係蜘蛛黎架啵@@
點會生甲虫仔@@
作者: TBGD    時間: 2013-8-31 03:37:11

阿古二王邊有蟲

佢個毒池ok啦
每秒1000~2000
可輕易補.

反而一王麻煩d.
係咁出鷹...
你單刷就知
作者: tales2013    時間: 2013-8-31 08:37:40

身為坦既我好唔專業~  見到有大技就一定風怒閃~
絕對唔會硬食樹人炸彈~ 奇蹟甲蟲見到咪開範圍技盡快清左佢囉~
阿古蜘蛛我唔會企定係毒池到 水洞隻龜都係一樣~

雖然坦主要用途?就係吸引王作出既所有攻擊~?
但非必要既攻擊一率閃開0_0
作者: 帳號已被使用    時間: 2013-8-31 10:34:09

阿古5人二王廢到喊=.=岩岩單挑5人個隻--好易殺.基本唔使走位召D垃圾毒蛛可以一下秒.隻王都唔高攻==
作者: 帳號已被使用    時間: 2013-8-31 10:37:44

仲有奇蹟2王,我單挑地獄打佢都唔使走位=.=有幾勁呀==?
作者: byebyefly    時間: 2013-8-31 11:24:25

上面個d係咪全部都係劍盾/琴架
作者: 00852340    時間: 2013-8-31 11:35:09

阿古2王就算用劍盾都可以唔入毒圈打佢...有幾難??

3王成日行到佢下面個畫面拉近哂仲難睇d技
作者: tsehokit    時間: 2013-8-31 14:39:53

我係書琴,真係打咩都難-_-

作者: 小莉乂伊貝    時間: 2013-8-31 15:00:50

我都係書琴:c我覺得ok..
微光:2王的確炸彈好痛,但好易避,如果當係同lv(40),其實好似公主難打d= =
奇蹟:唔洗講一定係2王最令人頭痛= =同lv(45)去打根本係自殺
[回5樓]你高lv去打,打咩都唔痛架啦
阿古:.................我會告訴你一王d鷹痛好多,二王三王都是廢= =
水洞:二王痛!認真痛!但同單人副差唔多,係佢技能速度好似快左,反而三王進化了..

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2