AGAMES 討論區

標題: [納SER] GM 唔好甘懶啦 得閒入下GAME [打印本頁]

作者: ringongai    時間: 2013-8-31 11:54:34     標題: [納SER] GM 唔好甘懶啦 得閒入下GAME

[attach]9521[/attach][attach]9520[/attach]

望住條友  由18LV 係呢到 打到31LV

點解我甘肯定係外掛呢??  
第1.佢地係甘不停打左成日..不眠不休[凌晨通頂打同一隻怪?]
第2.佢地HP甘少,  應該無加過升LV個陣D配點
第3.無副職  高LV仲未有副職?  
第4.定點唔識郁

http://forum.agames.hk/forum.php?mod=forumdisplay&fid=598  <<<停權名單 幾日無更新

見甘多外掛 佢地就正  唔使郁 有秘石 有經驗秘石 有武卷 防卷  自動"折"裝拎碎片
真係覺得我呢D心動玩家好白痴  手動做以上既野  好唔公平

建議:
第1.
整好個驗證外掛系統
將個平時登入既2次密碼  搬入去驗證外掛系統
比隨機數字佢地禁   禁錯或者無禁  係郁都唔比郁/或者強制登出
你地可以查返強制登出次數  從而知道邊D係外掛

第2.
有好多外掛升LV  唔係做任..係打野生怪升
大家知道正常手動玩家 根本唔會打野生怪升..因為慢到喊出黎

你地可以查下邊D玩家唔係做任  而升到好高LV

第3.
GM平日多入GAME  真係唔難睇邊D係外掛而封錯

雖然第1好難短時間做到..
但係第2同第3  應該唔難  

作者: icqfai2013    時間: 2013-8-31 12:04:32

死圖
作者: ringongai    時間: 2013-8-31 12:11:36

依家試下睇唔睇到
作者: 夜靈子    時間: 2013-8-31 12:17:14

睇到~~舉報左佢地未"?
作者: ringongai    時間: 2013-8-31 12:32:57

檢舉左,   不過唔知GM會唔會封佢地
作者: ringongai    時間: 2013-9-1 12:07:39

無GM睇
作者: 8899    時間: 2013-9-1 12:20:46

封完又有...封完過一陣又有...不死系的軍團
作者: ringongai    時間: 2013-9-1 12:30:05

8899 發表於 2013-9-1 12:20
封完又有...封完過一陣又有...不死系的軍團

我自己手動打武卷防卷同秘石..點知去到邊1點都有外掛搶怪  真係唔使玩
作者: ininin    時間: 2013-9-1 13:17:44

係高地,沼澤都見到一大堆55等到60等的外掛,晨咁早就超早速機械式打怪
果D慣犯又日日係到掛....官方唔跟係唔係只因為佢地買點數就等同免死
作者: Eva    時間: 2013-9-1 13:55:06

副手要40LV W0
醒未
作者: 帳號已被使用    時間: 2013-9-1 14:38:39

Eva 發表於 2013-9-1 13:55
副手要40LV W0
醒未

正常18lv都要走黎走去跑任?
作者: Eva    時間: 2013-9-1 15:48:52

帳號已被使用 發表於 2013-9-1 14:38
正常18lv都要走黎走去跑任?

呢樣就不予評置啦
我只係講緊呢樣姐

第3.無副職  高LV仲未有副職?  
作者: 店小二    時間: 2013-9-1 16:49:36

我見過三個火炮同步打怪
我行過打到隻怪出左寶箱係同步行黎開
作者: ringongai    時間: 2013-9-1 17:13:27

Eva 發表於 2013-9-1 15:48
呢樣就不予評置啦
我只係講緊呢樣姐

頭兩張圖
作者: Eva    時間: 2013-9-1 17:18:18

ringongai 發表於 2013-9-1 17:13
頭兩張圖

OIC50LV都冇副手就真係
作者: 鈴鈴    時間: 2013-9-6 22:27:42

Eva 發表於 2013-9-1 17:18
OIC50LV都冇副手就真係

那?高級都沒副手就可能是外掛?
作者: 惡意灌水    時間: 2013-9-6 23:46:49

鈴鈴 發表於 2013-9-6 22:27
那?高級都沒副手就可能是外掛?

剛剛40冇副手都情有可原
升到50LV都冇副手 冇可能吧
我當初都打唔到副武,好彩哈維送武器咋

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2