AGAMES 討論區

標題: 這隻遊戲lag的程度 [打印本頁]

作者: a98091698    時間: 2013-9-1 01:16:15     標題: 這隻遊戲lag的程度

請問各位認為,幻想神域這一隻game lag的程度去到邊到???有得選擇的!!!!!
1.超lag(行一行都lag)
2.好lag(一時時無啦啦lag左)
3.無啦啦lag下4.其它

而我就認為是2.
都唔知咩事,打一打副本我lag左2次,第1次就比最後隻王打死,第2次比d小怪殺死........
有一次還勁,乜都無做過,想去回任,點知就彈機,連咩視窗都無彈出
我的顯卡已經是2012的更新,所以我認為這隻game,快d搞好吧.........
不然每1日都應該有人唔玩這隻game-,-

作者: 戰乂義    時間: 2013-9-1 01:20:23

Lag就關你部機    除非佢紅ser啦
作者: a98091698    時間: 2013-9-1 01:22:56

戰乂義 發表於 2013-9-1 01:20

下......我平時玩d ser係緣,剛剛都去到藍了
同,有幾次,lag到我要重機啦
關機有用咩
作者: a98091698    時間: 2013-9-1 01:23:54

戰乂義 發表於 2013-9-1 01:20

同我只是玩這隻game lag,我玩gta4,simcity5,個d games都唔lag
作者: henson:)    時間: 2013-9-1 01:30:20

2.好lag(一時時無啦啦lag左)

4.這隻遊戲比別家遊戲很食ram,玩左半過鐘 差不多食1GB ram.玩家電腦廢小小 都不能玩 幻想神域
作者: sidney865    時間: 2013-9-1 02:08:37

唔lag
係C++彈game之麻
作者: 怪獸    時間: 2013-9-1 04:07:51

換電腦啦。
作者: lilylily2917    時間: 2013-9-1 09:00:17

我買左一個月電腦 都有時冇啦啦彈左(畫面停左)
個人認為唔關電腦事...........
作者: a98091698    時間: 2013-9-1 12:28:25

怪獸 發表於 2013-9-1 04:07
換電腦啦。

如果話要換電腦,應該玩的人,有5成都要換電腦........

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2