AGAMES 討論區

標題: 9/11港版更新內容預告? [打印本頁]

作者: 小唄    時間: 2013-9-4 18:15:42     標題: 9/11港版更新內容預告?

http://ff.alta.hk/gamenews/2908?time=1378288819

關於戰場依一項

戰場

戰場都未開就話修正 官方可吾可以做多小小野 吾好淨系copy+貼上 再整d顏色就當一個公告?

作者: 月球上的人    時間: 2013-9-4 18:17:51

你知道得太多了
作者: 小唄    時間: 2013-9-4 18:19:20

月球上的人 發表於 2013-9-4 18:17
你知道得太多了

我都係copy貼上咋嘛
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-9-4 18:40:47

如測試冇問題,下星期會一齊開放5 VS 5競技場,個更新預告我地會keep住update。
作者: S24461166    時間: 2013-9-4 20:41:59

你地唔好咁啦- -佢肯改已經好好啦,一陣你地再話多幾話佢地又唔做野-0 -
作者: 大覺屋師真    時間: 2013-9-4 21:00:15

生存模式仲未確定~~~
作者: 愛死咪醬XD    時間: 2013-9-4 21:13:25

24. 調整每日任務、聲望副本任務及次元大廳等每日的務的重置時間,將改為早上6點重置,以減少伺服器負擔。

即係星期3 得 4 個鐘俾妳做一次任`` 之後又再 re 過 = =
我想知點解為少左伺服器負擔`` 得登令到深夜冇人玩?`` 但係又唔見得 e嫁 12:00am re 任有咩問題
作者: winderk    時間: 2013-9-4 21:18:37

其實e個係咪先係今日真正需要更新既內容黎-_-
如果照佢咁樣出發,我地由原本同台版相差1個星期版本既內容,變成相差半個月既內容.
作者: 小莉乂伊貝    時間: 2013-9-5 02:39:21

2.稍微降低LV40單人副本「微光秘境」、LV45單人副本「奇蹟礦道」的難度,因為數據顯示太多人死在這邊了。

我看到這裡我笑了.
可是不公平啊!!點解我地咁辛苦越過難關~升上去,佢地就可以咁輕鬆:c
我為我的藥水表示不滿....
作者: newbie76    時間: 2013-9-5 10:59:19

小莉乂伊貝 發表於 2013-9-5 02:39
2.稍微降低LV40單人副本「微光秘境」、LV45單人副本「奇蹟礦道」的難度,因為數據顯示太多人死在這邊了。

...

而家就黎60lv, 打微光同奇跡真係食生菜咁食, 仲要降低難度= =?

同埋我建議開多一個"個人地獄副本"讓單人副本唔使咁無聊

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2