AGAMES 討論區

標題: 有關活動"烹飪吧!啟源使者" 根本是個坑,有反對的請指教 [打印本頁]

作者: t63121291    時間: 2013-9-7 14:46:52     標題: 有關活動"烹飪吧!啟源使者" 根本是個坑,有反對的請指教

相信有興趣的人試過都知很""""難""""完成101個成就,特別是金色食品特別難整,到高級地圖,食材價錢根本逆天,  收集材料又要花時間,買食材又要花錢,為了金色食品又要不斷重複合成,這根本是燒錢燒時間,而獎品50幾個高防符很吸引??認真計算一下,假如,我說假如集齊了101個成就後,我相信你會想,早知買點去換仲好,OOO!
作者: tino1990    時間: 2013-9-7 14:58:26

你可以只係完成20個咪算= =果個101係例子黎姐....
作者: Eva    時間: 2013-9-7 15:44:52

日輪果到D鬼椒我轉晒8個SER先得一粒
搵鬼做咩
作者: 若霧    時間: 2013-9-7 15:46:01

整高lv果d好食錢  仲不如伶d錢去收高防卷
作者: tales2013    時間: 2013-9-7 15:47:13

呢D根本係比以前有做開既人拎既野=_=
由活動開始果日先去做係根本唔夠時間=_=
作者: qqaazz1998    時間: 2013-9-7 15:48:48

我e+先知有e個活動...
作者: S24461166    時間: 2013-9-7 16:03:46

其實用d時間去打裝,打副尼換重快我覺得
作者: 天心    時間: 2013-9-7 16:21:49

现在有活动   才会一窝蜂 去采集   一定是好少的啦   不如拿那些时间去 打打副本  刷刷秘石 卖出去 都够你收 高阶强化卷
作者: Eva    時間: 2013-9-7 17:15:15

我第一個AC玩到20LV果陣清完日輪主線做彩虹都做左好多次先KO晒彩虹
跟住鬼椒都呢家撞極都係要一粒一粒咁草= =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2