AGAMES 討論區

標題: 副本地獄一問 [打印本頁]

作者: 尐乂死神卍    時間: 2013-9-25 19:55:46     標題: 副本地獄一問

近戰除了劍盾別的近攻職怎近攻??
王都秒的...
雙刀95%閃都沒用~~~
10下7下中~~
倒不如轉遠攻玩好了- -
今天打新副才發覺~~
近攻生存不了~~除了劍盾~~

作者: pang1016    時間: 2013-9-25 23:05:35

盾劍也是垃圾
毫無輸出可言
算了 轉做火炮啦
點講火炮都係人地親生仔
作者: 尐乂死神卍    時間: 2013-9-26 05:48:40

pang1016 發表於 2013-9-25 23:05
盾劍也是垃圾
毫無輸出可言
算了 轉做火炮啦

都唔q知佢整d雙手斧雙刀出黎做乜~~
都打唔閪到王既~~
咁閪弱智既~~
整出黎比人刁既~~整黎拓7呀~~

作者: IamAzYui    時間: 2013-9-26 07:52:59

劍盾只不過係坦泥!
雙刀打副唔係幾有用,但PVP隻秋好能勁

作者: KaHei.    時間: 2013-9-26 09:21:23

尋日自己入去打第一場 15分鐘完 何來近戰生存吾到之有
吾貪刀 走位好少少 很難嗎

利申:吾係副琴 18萬裝分

作者: 尐乂死神卍    時間: 2013-9-26 10:17:40

IamAzYui 發表於 2013-9-26 07:52
劍盾只不過係坦泥!
雙刀打副唔係幾有用,但PVP隻秋好能勁

唔係幾覺- -"
人地有返廿幾命中你都有排死- -"
作者: 尐乂死神卍    時間: 2013-9-26 10:24:06

KaHei. 發表於 2013-9-26 09:21
尋日自己入去打第一場 15分鐘完 何來近戰生存吾到之有
吾貪刀 走位好少少 很難嗎

係真唔係呀~~唔係好信@@
你試下玩隻雙刀玩閃既~~點一點都死點打@@?
50%防95%閃得果兩萬幾血~~好難生存囉~~
3個字打完唔係好信@@
你幾多個人打呀??相入邊左上角唔係好信~~
你一個人夠打??2王你點打呀~~
1王係咁放光波~~2-5秒一次~~
3個字打完@@高手喎A_A
作者: KaHei.    時間: 2013-9-26 11:10:35

你大可以選擇吾信= =大不了陣間12點-次數我自己入去打多場
你覺得我係咁得閒5個人打完再組人入黎扮單挑既,你開心咪得囉.
只能說,1王你吾貪刀一定夠打,只係輸出時間既問題,雙斧兩招遠攻避左紅線再接遠攻技等佢跳埋黎,行既時間都慳返
難道自己貪刀食雙紅線食光彈再比王跳埋黎打死,怪個副難打?
話佢痛既.請善用降傷害值奧義.
同埋 2王成個副最容易,有幾難? 全部都係最容易避既技.
範圍技清完晶柱就係避王技再輸出,真係吾明難點在那

戰神鬼哭兩個副都係3個字完場,月女位我都有賣緊,講真有咩出奇?

補兩張戰神 14分鐘 上星期既事

作者: 瑩小妞    時間: 2013-9-26 14:31:45

就算副本等級高 打低級副減傷有改
點都仲有少少利益存在 唔會0...
樓主是否55級就去打? 被王點一點就死??
普攻也殺到你嗎? 那你真的要想想應不應該再加閃...
如果地紅招殺你 那你要檢討下為咩躲不到
我覺得唔係紅招應該無可能直接1擊打到2萬多血
加上新出的那3個副 唔計50層...地獄定身暈技睡的技能不怎麼多...
通常定向目標暈完幾秒後一定有個紅招放出來 你總有時間跑得掉
正常情況下不會連吃到兩下紅招 最多普攻1萬不到 幾千吧...吃兩下也才2萬.
基本修減免+ - 修害值要令自己擋到 普攻+定目標攻擊 這兩下攻擊吧..
點一點就死也太誇張了
蝙蝠+水 好樣點有隻千代 也回不來嗎?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2