AGAMES 討論區

標題: 天空塔可否改時段? [打印本頁]

作者: colourp    時間: 2013-10-25 09:59:20     標題: 天空塔可否改時段?

如題 對於我呢d打工仔 基本上無時間去接觸天空塔呢樣野
如果大家有返工就明白...官方可否改時段打的?
作者: 司馬信    時間: 2013-10-25 10:14:36

營運團隊正與開發原廠溝通,「天空之塔」不久後將會加入更多開放時段。
作者: ycwah6234    時間: 2013-10-25 10:24:23

係就好~~
時段上真係有d唔方便~返到屋企都已經起碼晚上9點...........
源神又係~返工都只打到凌晨1點同晚上10點個隻~其他要放假先打到.........
作者: Mystical~    時間: 2013-10-25 10:25:23

其實點都係得廿條命不如開到凌晨2點 方便大家幾時入都得
作者: 司馬信    時間: 2013-10-25 10:28:48

ycwah6234 發表於 2013-10-25 10:24
係就好~~
時段上真係有d唔方便~返到屋企都已經起碼晚上9點...........
源神又係~返工都只打到凌晨1點同晚上 ...

是真的~ 不久後就會開放更多時段喇~
作者: dnangell    時間: 2013-10-25 11:14:57

對所有工作者來說是件好消息
作者: Tos鬼    時間: 2013-10-26 01:30:19

我E家返工返學都係,  源神有一兩隻完全由開GAME到E家都無打過==
作者: Tos鬼    時間: 2013-10-26 01:30:52

希望官方可以調整到D 時間,比D上班族最少打到一次
作者: 泠乂翼    時間: 2013-10-26 09:37:50

小弟都同意樓主既講法- -"

我本身係番Overlight- - "

番到公司其實都可以開notebook黎上FFO,但係都已經零晨1點鐘- -飛機都冇得俾我打- -

有見及此- -我已經聯同部分港服玩家同台服玩家一齊去信台版幻想神域官方,不過佢俾我地既答覆就係機器式回覆- -"

話咩野已經反映左俾相關部門跟進- -

行貨答覆- -

親愛的玩家你好:

您的來信反應我們已經收到了,我們會將您反應的問題轉給相關單位作為日後改進之方向,也感謝您對傳奇網路的支持,非常感謝您的指教,謝謝您的來信。

●提醒您注意以下事項:

為了保障您的權益,使用線上客服回覆系統時,請詳細填寫回報上所需資料,以方便客服人員快速查詢您的問題。
若您仍有其他問題急需與客服人員聯繫,請直撥客服專線或至官網下載空白事項申請表單傳真與我們聯?,我們將竭誠為您服務。
客服專線: (02)7719-2888 FAX:(02)7718-6585

傳奇網路祝你遊戲愉快!!

作者: colourp    時間: 2013-10-26 21:10:00

其實最好改成炎獄咁 但指定日期只可以打一次 咁就好好多

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2