AGAMES 討論區

標題: 我發現ALTA 好似成日針對我ACC 咁 [打印本頁]

作者: chris1029    時間: 2013-10-28 00:00:23     標題: 我發現ALTA 好似成日針對我ACC 咁

本人打副打任...從來就唔點出時裝同配方...都要等到出新野我先間中打到D舊野...
唔知大家有冇咁的情況....
有時見朋友一日出幾件...
而自己身上每件都幾乎係自己買返黎...真係ORZ...
真係令到我無乜玩落去的感覺仲要花左一大筆買點...
真係【詞語過濾】到...

作者: 星群雲    時間: 2013-10-28 06:37:55

我可以同你講   我冇出過一個橙時裝
配方一時時
  真係好睇運--
作者: pang1016    時間: 2013-10-28 08:03:20

無辦法 完全係運氣問題 樓主唔洗灰心既
我之前仲未出戰神鬼洞砂地 個陣只有水火刷 我都未刷過一個橙圖
直到50橙圖跌到5G10G 我先跌

打到出60副 已經由60副 打左好多圖出黎 我明白自己個運原來唔係水火洞
原來係響異界到

可能遲下70副 你就係咁跌

等我比D鼓勵你 樓主加油

[attach]10584[/attach]
作者: IamAzYui    時間: 2013-10-28 09:04:38

運氣問題啦`
比d耐心等~
你唔想跌個陣時,佢就會偏偏跌係你面前咖啦

作者: 若霧    時間: 2013-10-28 10:36:24

同我差唔多
作者: 8899    時間: 2013-10-28 12:57:37

運氣才是王道...放屁

現在人品才是王道...閒時多扶老人家過馬路
買下旗/做下義工賣旗...你就會打寶運暴升
作者: chris1029    時間: 2013-10-28 14:32:25

人品   我有多餘錢助養緊兒童啦……
人品  跟本靠不住>_<
作者: 齊齊黎R金    時間: 2013-10-28 16:25:52

聽講有vip ac制度
作者: Tos鬼    時間: 2013-10-28 20:04:56

我打野就無運啦
抽野D運就真係不得了
橙魔翼, 橙眼睛, 20抽內中
橙暗殺頭  5包招待中一橙一綠
源神(月神),  總共玩左40-45抽, 2條完整, 8條碎

不過呢....打橙圖就...........    ((我到E家, 一直打到既橙圖得戰利品,金武都未見過半把
作者: crisfong    時間: 2013-10-30 10:42:34

算吧樓主~我由開服打到現在天天只打60異界一張圖都沒打過回來,返正別太強求就行,現在50秘方多平啊,等他們一定時間就下掉多好~

作者: 豬豬    時間: 2013-11-7 08:57:22

咁岩我打咁耐60副5人 今日岩岩新鮮出爐左張橙圖 果下真係開心到不得了
作者: sbsbsbsb    時間: 2013-11-8 18:01:21

我發現ALTA 好似成日針對我ACC 咁 +1

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2