AGAMES 討論區

標題: 拜託啦... [打印本頁]

作者: TING850422    時間: 2013-11-2 21:51:07     標題: 拜託啦...

拜託搞搞個天空之塔佢啦....
開始前10~15分鐘先可以報名好嗎....
上星期入到去10條友都唔夠..(點打啊
今日入到去...15條友...  
打完4F...得返幾條友去打5F..(咩事先...又係打唔到啦..
你地開放/開發一個城..係比人打怪比人挑戰,比人攻略...定還是只係當作開放一個境點..拍照用嫁?

仲有...入到去...有人只係掛機等寶箱囉...
喂...本來40個--->一半以上報左名唔黎---->再加唔打只等寶箱的賤精
求回答,答下我...  咁樣點打啊..  

花錢花點我想花得其所囉..

入場人數問題... 當我比個提議啦
開場前15分鐘先有得報名
而掛機等寶箱問題..
我覺得你地應該開放一個功能
在天空之塔內  KEEP住1分鐘內非戰鬥狀態  其他在場玩家有權將佢踢出天空之塔

而被踢出的玩家 & 報左名唔入場的玩家,一至兩星期內禁止入天空之塔

好明顯你地都見到隻GAME少左幾多人啦...再唔管下,等關服啦...

P.S. 有無人有其他好GAME介紹下..
       最好代理商唔係黑橘跟ALTA   咩GAME都玩,反正GAME係打發時間用
       只係唔想再比錢呢兩間賺.. 外掛唔理,有BUG唔修,回復永世只有"謝謝分享"
       意見接受,態度照舊

官方回覆:

由於天空塔只是初出兩星期,每週維護時都仍在優化,本週三再會針對式優化調整:

1、 天空塔攻略組數提高為90組,分為以下時段與場次:
第 1~50組20:00-22:00
第51~70組22:00-24:00
第71~90組15:00-17:00
※當天僅能選擇一個場次參加,若參加其中一個場次並開打,則無法在選擇其他場次參加,但若是沒有參與遭系統剔除,則可以在報名其他場次。

2、 每個時段的前1小時開放報名攻略組。

3、 天空之塔開放進入攻略的30分鐘內沒有進場的玩家將會被系統踢除,並將名額空出來給其他玩家進入。

4、 因應上述調整,復活次數的重置將會改在星期六、日早上6點。

作者: sding0000    時間: 2013-11-2 22:06:17

放棄了打更天空了.........釣下魚好過.....{風間}
作者: a0402037    時間: 2013-11-3 22:20:50

開放一個境點..拍照用
我都走左排,實在太多外掛又冇新意咁.
見係出天空先返黎,點知原來係咁....
似足垃圾跑online班GM,坐係到等收人工,求奇扮晒野捉幾條外掛就算.
垃圾到不得了
作者: 方希    時間: 2013-11-3 23:13:30

我組尋日都有小小絕望
得25人打
今日好好多了
34人打:) 勉勉強強都破左第10層
其實會建議盡量夾朋友一齊打
盡量自己識既組滿40就會好d

作者: 司馬信    時間: 2013-11-4 10:19:31

官方回覆:

由於天空塔只是初出兩星期,每週維護時都仍在優化,本週三再會針對式優化調整:

1、 天空塔攻略組數提高為90組,分為以下時段與場次:
第 1~50組20:00-22:00
第51~70組22:00-24:00
第71~90組15:00-17:00
※當天僅能選擇一個場次參加,若參加其中一個場次並開打,則無法在選擇其他場次參加,但若是沒有參與遭系統剔除,則可以在報名其他場次。

2、 每個時段的前1小時開放報名攻略組。

3、 天空之塔開放進入攻略的30分鐘內沒有進場的玩家將會被系統踢除,並將名額空出來給其他玩家進入。

4、 因應上述調整,復活次數的重置將會改在星期六、日早上6點。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2