AGAMES 討論區

標題: 戰場問題~~~GM請入來參考下 [打印本頁]

作者: quiet    時間: 2013-11-13 22:24:42     標題: 戰場問題~~~GM請入來參考下

最近戰場經常性都係政府果隻色嬴=.=

因為D人全部都o係條柱到擺D屍體係度 等D陰陽救左唔起身住 從而最後幾秒先起身打哂D柱!!!

搞到其他公會打戰場都冇得嬴咁制

嚴重影響玩家們打戰場既公平性

建議:GM可唔可以將陰陽救人(招名:復甦術)果個"提示"設定有限時間機制呢?

如果個個都係咁打 玩戰場就已經冇乜意義!!!

唔知其他玩家對呢個po點睇??

作者: lamwaifai    時間: 2013-11-13 22:54:12

你地都可以咁做既姐 @@e個又唔係外掛
唔通你叫gm封陰c技能唔比救人?
作者: suepi    時間: 2013-11-13 22:55:38

其實個人立場又唔覺得係唔公平既...
人地又冇用外掛..
戰場講真果句唔係殺人就打柱架拉...
你咁講我夠可以話封門唔公平拉
作者: 忽忽a0a    時間: 2013-11-13 22:56:50

用智取勝都有錯= =?
你地都可以諗方法阻止架wor~~

比人封門就要諗方法嬴架啦 係你地死牛一面炸ma
作者: suepi    時間: 2013-11-13 22:56:55

不如咁拉,,,GM大人你取消左戰場佢拉..
一陣令到咁多玩家有問題就唔好拉:(....
作者: 萌尐喵﹑    時間: 2013-11-13 22:59:17

戰場有限制吾比伏柱?`
作者: loklok0723    時間: 2013-11-13 22:59:52

再吾系.吾好玩打柱la!! 吾公平喔!!   計分制玩殺數  
作者: TMKKI    時間: 2013-11-13 23:09:21

正如2樓咁講,其實你都可以照做, 認真!!冇人會阻你咖=_="唔會話唔公平既
作者: martinzero    時間: 2013-11-13 23:11:06

第1. "最近戰場經常性都係政府果隻色嬴=.=
       因為D人全部都o係條柱到擺D屍體係度 等D陰陽救左唔起身住 從而最後幾秒先起身打哂D柱!!!"
       1睇就知招技能只政府專用

第2. "搞到其他公會打戰場都冇得嬴咁制"
        打戰場 1定有勝負架啦
        公會戰E排都係同1個會嬴
        搞到其他公會打會戰都冇得嬴咁制
        叫GM改Q左公會戰LOR

第3. 嚴重影響玩家們打戰場既公平性
       都係個句
       1睇就知GM唔岩啦
       將招技轉左政府專用 搞到人地無得用
       勁唔公平

第4."建議:GM可唔可以將陰陽救人(招名:復甦術)果個"提示"設定有限時間機制呢?"
       GM:戰場 鳳J 夜龍 魅世 太高攻 可唔可以改低攻D?
       塔王 狂衛 止水 太硬 可唔可以脆D?

改Q晒D職佢啦
       大家戰場只用普攻就最Q公平
       SET晒D職得普攻 唔計時裝 統一攻擊力 防個D
       就做到樓主的打戰場既公平性

第5.
    樓主你派完膠未
    樓主你派完膠未
    樓主你派完膠未

作者: 我的媽媽    時間: 2013-11-13 23:48:02

各個公會入面都有自己策略及方向,形成teamwork.
正如有公會傾向鐘意係刷柱,有公會鐘意殺人,有公會鐘意守柱,攻柱,封門.呢d都係各自技巧.
即係你吾夠人地玩,就插人呢樣吾得,果樣吾得?

人地足智多謀,你技不如人就話人.
正如草船借箭呢個故事,,, 借左箭俾人果個緊係吾服氣架.
係度埋怨無用架喎.吾夠人挽就搵Gm?

戰場入面,30分鐘時間,點樣穩中求變,有限資源做到最多野? 都要你動動腦.
作者: 黑黑BB    時間: 2013-11-13 23:59:23

照樓主甘講   應該系改掛屍體比較好
既然企系到掛會彈戰場
甘掛屍體都彈場咪叫公平囉
作者: quiet    時間: 2013-11-14 01:15:14

第一:邊個話一定要外掛就唔可以改?(大技夠唔係外掛 咪又係改)
第二:請睇清楚我個建議係表達D乜野。 (幾時有講過要改職技)
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-14 15:39:01

quiet 發表於 2013-11-14 01:15
第一:邊個話一定要外掛就唔可以改?(大技夠唔係外掛 咪又係改)
第二:請睇清楚我個建議係表達D乜野。 (幾時有 ...

個人覺得無問題..如果人地實力唔夠守唔到個柱,1個人車埋去死多次姐
你可以最後幾秒對住d人狂放範圍技噶
作者: ms3wu7tt    時間: 2013-11-14 16:03:25

樓主都講得岩既.如用了10秒內要起,不然救人個格就沒了.有人玩自然有人起.多開的只好一直訓,樓主建議不錯(當然只是戰場內/公會戰內)如估定30秒救人一樣
作者: mandyok    時間: 2013-11-14 17:02:47

咪膠啦你地=.=仲話人派膠
我都明既 偷柱都係種策略
係比較旁門左道 狗左小小姐 小小姐

拿 認真 政府多人 大把屍鋪喺柱隔離啦
其他公會少人淨係得實力又真係無咩用既 阻唔到你地偷柱架
論周都大把條啦:(
但認真問gm 改復甦術限時要起身 係比較公平的話 係咪抵諗呢?
限30秒就夠 大家打戰場係靠實力 唔係靠旁門左道唔該
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-14 17:17:57

ms3wu7tt 發表於 2013-11-14 16:03
樓主都講得岩既.如用了10秒內要起,不然救人個格就沒了.有人玩自然有人起.多開的只好一直訓,樓主建議不錯 ...

禦靈神巫可以去死了?
作者: 禾是瞳    時間: 2013-11-14 17:24:01

有人自己開一個公會 內大量1LV AC 入戰埸刷分
咁又點計先
作者: mandyok    時間: 2013-11-14 17:29:53

請問30秒限時對於1 d 比人救完即起身 有心繼續戰鬥既人 有影響?

btw其實1lv ac想喺戰場生存得耐都難lol 總有限制
作者: label25000    時間: 2013-11-14 17:41:19

其實好多解決辦法既, 你公會多幾隻 有搴制技既角色咪得囉, e.g 刺客 , 佢一起你就驚云佢, 咁佢咪打唔到你條柱囉, 只要守得好, 伏c 都唔係必嬴既, 留意到只係好多時俾人伏果邊, 跟本就冇守柱既
作者: donutmuimui    時間: 2013-11-14 17:43:40

取消左戰場佢拉
作者: 禾是瞳    時間: 2013-11-14 17:50:23

mandyok 發表於 2013-11-14 17:29
請問30秒限時對於1 d 比人救完即起身 有心繼續戰鬥既人 有影響?

btw其實1lv ac想喺戰場生存得耐都難lol  ...

佢刷分 刷上8強 拎星光賣
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-14 18:17:28

禾是瞳 發表於 2013-11-14 17:50
佢刷分 刷上8強 拎星光賣

50lv打1條柱都要30秒..1lv唔知要打幾耐
作者: benny65421331    時間: 2013-11-14 18:23:45

根本冇話咩唔公平既情況

有智慧 米伏C囉  , 有實力 米打死佢囉

人地S會夠成日第1啦 , 唔通你又要求E樣果樣 整死人地咩
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-14 18:44:11

benny65421331 發表於 2013-11-14 18:23
根本冇話咩唔公平既情況

贊同
[attach]10746[/attach]
作者: mandyok    時間: 2013-11-14 19:30:30

benny65421331 發表於 2013-11-14 18:23
根本冇話咩唔公平既情況

s團有無咁狗伏屍偷柱先?
請問一條柱有8條屍 點守?
咁搞笑既 濫用復甦術都係一種智慧:o
如果1-2秒打得設8條翻生屍 我就無反對啦
唔好話係實力問題 開隻gm都唔夠守啦
作者: Ailiao    時間: 2013-11-14 20:04:31

1.其實 戰場會唔會set番限lv入好d呢? 1lv入戰場有乜作為?唔通係入戰場享受比人殺??
我印象中好似有打柱就有分刷到..
2.伏屍可以係一個戰術 冇人要你地爆左條柱等比伏屍既得番幾秒黎爆番.. 唔通你地唔可以等得番幾秒先去爆柱? 咁伏屍d人咪冇用囉
3.其實都認同招技set番個限定時間番生好d
set放完招技時間唔會太短咪得囉
作者: mandyok    時間: 2013-11-14 20:44:22

Ailiao 發表於 2013-11-14 20:04
1.其實 戰場會唔會set番限lv入好d呢? 1lv入戰場有乜作為?唔通係入戰場享受比人殺??
我印象中好似有打柱就有 ...

其實戰場唔應該限制咩人先打得
對低lv既玩家唔公平
另外 無錯 我地可以唔打柱 等佢地偷唔到
但係 要一隻色 所有不同公會既人合作 真係好難
而限制復甦術係最好既方法
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-14 20:57:20

mandyok 發表於 2013-11-14 20:44
其實戰場唔應該限制咩人先打得
對低lv既玩家唔公平
另外 無錯 我地可以唔打柱 等佢地偷唔到

不如戰場唔比用復活算拉..
作者: mandyok    時間: 2013-11-14 20:59:30

qqaazz1998 發表於 2013-11-14 20:57
不如戰場唔比用復活算拉..

拿 諗野唔好咁極端
有人話限制唔公平
咁限制30秒對於 唔係濫用既人 公平is ok
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-14 21:01:57

mandyok 發表於 2013-11-14 20:59
拿 諗野唔好咁極端
有人話限制唔公平
咁限制30秒對於 唔係濫用既人 公平is ok ...

限制30秒無用噶...一共30分鐘,每1分鐘救1個都可以救30個啦..
作者: mandyok    時間: 2013-11-14 21:17:54

qqaazz1998 發表於 2013-11-14 21:01
限制30秒無用噶...一共30分鐘,每1分鐘救1個都可以救30個啦..

個限制係指 限制比人救完30秒內要起身0.0
作者: lamwaifai    時間: 2013-11-14 22:46:10

一有唔滿意就叫人改~晴空末日架啦 叫gm改晒佢啦~
作者: 伊藤小樂    時間: 2013-11-14 22:46:57

不如GM set番個頻系戰埸 可以正系同自己隻色ge人講野 甘起碼可以同d人講佢地又埋屍la 又可以傾下戰術甘
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-14 23:00:27

mandyok 發表於 2013-11-14 21:17
個限制係指 限制比人救完30秒內要起身0.0

10秒拉
作者: mandyok    時間: 2013-11-14 23:10:09

lamwaifai 發表於 2013-11-14 22:46
一有唔滿意就叫人改~晴空末日架啦 叫gm改晒佢啦~

唔好講到咁偏激
咩晴空末日 亂講:(
有唔滿意 唔通要死忍? 咁遊戲點有進步?
作者: feveriove    時間: 2013-11-14 23:19:56

我覺得樓主意思係...
你復活左一個人...而戈個人只可以有1分鐘選擇復吾復活(假設)
而過左呢一分鐘之後..呢位玩家就回復返去岩岩死..而無得復活(要再等人救/直接復活)
我覺得咁樣吾錯...又吾洗廢左招技
作者: quiet    時間: 2013-11-15 03:26:14

其實我都唔知呢個方法點解會係你地既技術 這明明根本就是遊戲既漏洞(即係BUG) 仲話我地都可以照辦煮碗咁樣伏屍 當然有BUG就可以舉報!!! (BTW.只係純粹要求被復活提示有時間限制 唔會影響技能CD或遊戲上整體運作同職業平衡)  咁都末日??
作者: jeff3131    時間: 2013-11-15 04:04:20

quiet 發表於 2013-11-15 03:26
其實我都唔知呢個方法點解會係你地既技術 這明明根本就是遊戲既漏洞(即係BUG) 仲話我地都可以照辦煮碗咁樣 ...

講得岩 其實點解戰場之前要set做係入面掛機 10分鐘唔郁1下就彈出去?
其實好明顯 死左都係叫做唔郁 但係你地冇彈到出去 死足29分鐘 當你1分鐘刷柱
e個好明顯係1個戰場既bug黎
作者: devil1234    時間: 2013-11-15 10:18:59

本人認為應積極改善戰場(砂之秘境)使更多玩家積極參與
根治刷柱為理騙星光為由的玩家.還以1人多控的情況刷柱,破壞戰場義意和以
刷柱被剎時出頻抹黑積極參與戰場者的惡行.從中獲得自身最大行益.
雖人和有志.各有玩法.但應改善漏洞
作者: kennycw    時間: 2013-11-15 14:27:18

jeff3131 發表於 2013-11-15 04:04
講得岩 其實點解戰場之前要set做係入面掛機 10分鐘唔郁1下就彈出去?
其實好明顯 死左都係叫做唔郁 但係你 ...

其實佢地再奸D=.= 戰場剩10分鍾之後先過黎死係條柱到
結果一樣都係可以伏屍 冇分別
要杜絕呢D佢地所謂"用腦"既戰術
根本好睇開發商覺得被復活後有冇需要設定限制時間
因為被復活後唔起身呢個唔係BUG
而過左10分鍾唔彈出去 呢個先係BUG

我寧願建議條柱多D血 而家全+10既打職 打2下都爆左條柱
柱既血量根本就係FOR好耐以前剛開戰場個時用
特別係大場 都係偷柱易 守柱難 反而就完個時拎得多柱仲易輸
搞到戰場真係冇乜意思
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-15 14:33:43

kennycw 發表於 2013-11-15 14:27
要杜絕呢D佢地所謂"用 ...

邊成原本的10倍都無用 ..鳳j射一下都是無咗.. 但太多血又令到低級玩家打唔到..
作者: sesesese    時間: 2013-11-15 14:35:37

老老實實 淨係想問少少野
本身戰場唔郁到某個時間 就會彈出去  咁死左唔彈出去係咪正常設定?
第2 可唔可以將 復生術 救起後set番個倒數計時
係時間內要揀 唔係就失敗?

唔洗話針對某個會某個打法

依家針對整個ser 整個戰場咁問 求gm回答

ps 人不要臉天下無敵 名符其實還是名不符實?
作者: Ailiao    時間: 2013-11-15 14:40:36

比人救個度我都覺set番個時間內揀番唔番生會好d 試問 有心打既人 比人救唔通仲會等波鐘乜都唔揀咩 XD
作者: devil1234    時間: 2013-11-15 15:19:40

本人提議,認為復甦術 在戰場反正只限做用在友方的情況下.應設使用後即時復活的情況
無須確定.這樣就能增强復甦術的運活性.和御靈的技術和捉緊復活時機
大大增高御靈的重要性.
補充只是(戰場)時,~大地圖等地方 可保持原本技應設定.
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-15 15:45:59

devil1234 發表於 2013-11-15 15:19
本人提議,認為復甦術 在戰場反正只限做用在友方的情況下.應設使用後即時復活的情況
無須確定.這樣就能增强 ...

即時復活都唔錯..
作者: 萌尐喵﹑    時間: 2013-11-15 16:08:03

禾是瞳 發表於 2013-11-14 17:24
有人自己開一個公會 內大量1LV AC 入戰埸刷分
咁又點計先

朋友 戰場要30lvup先入到

作者: 萌尐喵﹑    時間: 2013-11-15 16:09:24

萌尐喵﹑ 發表於 2013-11-15 16:08
朋友 戰場要30lvup先入到

修改返`
系3lv公會`:$
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-15 17:29:02

萌尐喵﹑ 發表於 2013-11-15 16:09
修改返`
系3lv公會`:$

3lv好快姐
作者: jacky01260326    時間: 2013-11-15 21:30:03

唔想輸唔好入戰場 By Peja 1年冇上Agame
作者: 狂狂寶貝    時間: 2013-11-16 00:52:33

凡事有好有唔好~@@ 你唔鍾意唔代表個個都唔要~
作者: 禾是瞳    時間: 2013-11-16 04:40:02

qqaazz1998 發表於 2013-11-14 18:17
50lv打1條柱都要30秒..1lv唔知要打幾耐

佢變車 十幾廿個分身係咁射
作者: label25000    時間: 2013-11-16 08:03:30

大家矛嘈喇 XD 我諗到新方法喇, 就係每條柱 30公呎內死左強制彈番營地咪得囉

咁又唔洗得30秒起身, 御靈又唔洗冇得救人 係咪好好呢
作者: label25000    時間: 2013-11-16 08:04:44

其實大家講得有冇誇張左, 我又真係唔見有D 1LV入囉 , (我場場戰場都有入的)
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-16 14:18:29

label25000 發表於 2013-11-16 08:04
其實大家講得有冇誇張左, 我又真係唔見有D 1LV入囉 , (我場場戰場都有入的)

我頂多見到50lv.. 1lv末走到柱到已經死咗
作者: mandyok    時間: 2013-11-16 15:19:27

label25000 發表於 2013-11-16 08:03
大家矛嘈喇 XD 我諗到新方法喇, 就係每條柱 30公呎內死左強制彈番營地咪得囉

咁又唔洗得30秒起身 ...

30公尺唔夠 因為鳳砲射程42公尺
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-16 15:24:02

mandyok 發表於 2013-11-16 15:19
30公尺唔夠 因為鳳砲射程42公尺

是52公尺
作者: mandyok    時間: 2013-11-16 16:13:57

qqaazz1998 發表於 2013-11-16 15:24
是52公尺

SOR睇左1lv
btw 5lv係50公尺
作者: 小氣球    時間: 2013-11-16 16:15:24

夜龍鳳J無用外掛都比人改啦...點解利用漏洞就可以咁
作者: YAU♥.    時間: 2013-11-16 16:18:04

希望GM改起身時間為5秒

作者: YAU♥.    時間: 2013-11-16 16:22:36

kennycw 發表於 2013-11-15 14:27
要杜絕呢D佢地所謂"用 ...

鳳狙一下就爆到柱= =
加上政府一向都係伏屍係柱隔離(留意左好耐HAHA
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-16 16:27:19

不如用完復活技立即復活好無呢
作者: ckycky    時間: 2013-11-16 16:39:46

戰場都係得30分鐘 d屍係over10分鐘都係訓左係度
仲要有堆玩家支持呢個所謂'食腦'既方法
冇人叫改唔比人伏屍
只係收窄d時間
唔好太緊張,不當二分啦
晴空加油啊^^
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-16 22:40:35

直接復活算拉
作者: devil1234    時間: 2013-11-17 00:00:21

多數自親食腦果d人都係食壞腦.我地係反映實質情況同提供改善方案.
你食腦姐係要大家戰塲跟你地同一個玩法?借夜瀧風波舉例.
隻職唔平衝就要大家去重新鍊晒同一個職??
你唔好在係到發夢啦.有問題就要提出同積累改進
作者: 小氣球    時間: 2013-11-17 10:35:07

改名做兵馬俑公會
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-17 15:24:44

小氣球 發表於 2013-11-17 10:35
改名做兵馬俑公會

僵屍公會
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-17 21:13:28

死屍已經過氣~~

岩岩會戰仲有【去吧,泥巴小布兵團】

真係為左個BUFF,去到幾盡都得~

人不要面,真係天下無敵~
作者: 伊藤小樂    時間: 2013-11-17 21:23:16

上上個禮拜已經有

作者: 剪刀    時間: 2013-11-17 21:54:28

明槍易躲 暗箭難防
有本事就明刀明槍打嬴政府埋屍戰術
開game成2年都係咁
靠gm 改一改先可以擊潰對手
面子何存?

本身隻game set到趣事,set到buff物品就係比玩家發揮
你自己唔用,唔代表人地唔可以用
如果連呢d都話要改,不如你玩返小朋友齊來打交
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-17 21:58:07

剪刀 發表於 2013-11-17 21:54
明槍易躲 暗箭難防
開game成2年都係咁

絕影大軍車過去
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-17 22:08:30

好一句...

明槍易躲 暗箭難防

泥巴小布兵團,睇怕都係你地既戰術黎...

借你果句用一用,咁你地是係無本事明刀明槍嬴,所以要用埋小布兵團~?
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-17 22:16:33

伊藤小樂 發表於 2013-11-17 21:23
上上個禮拜已經有

你指既係...泥巴小布兵團~?
作者: 剪刀    時間: 2013-11-17 22:22:38

1939年9月1日   希特勒用閃電戰一口氣掃左80萬人防線
1941年12月7日 日本神風敢死隊偷襲珍珠港

明刀明槍走過去,同你宣戰
條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
同埋道理,唔通你開齊農場水打會戰
本人就可以稱閣下為蕃薯兵?
請你係侮辱或取笑別人的時候
尊重一下自己
面係人地比
作者: loklok0723    時間: 2013-11-17 22:24:06

1939年9月1日   希特勒用閃電戰一口氣掃左80萬人防線

條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
尊重一下自己
面係人地比
作者: kwunkiki    時間: 2013-11-17 22:25:02

條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
尊重一下自己
面係人地比
作者: 35242660    時間: 2013-11-17 22:25:36

條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
尊重一下自己
面係人地比
作者: 可愛兔子    時間: 2013-11-17 22:26:46

條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
尊重一下自己
面係人地比

作者: 35242660    時間: 2013-11-17 22:27:22

咁其實講真,泥巴小布都係其中1個BUFF,如果你話開BUFF都唔比既,
咁除裝唔SET水出寵,1LV人仔互打算啦
作者: jacky01260326    時間: 2013-11-17 22:27:44

條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
尊重一下自己
面係人地比

作者: mkbv3v    時間: 2013-11-17 22:29:15

條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
尊重一下自己
面係人地比
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-17 22:31:56

補充先,我所講既唔係戰埸,戰埸無咩所謂,你埋屍都起碼係用人...

但係會戰用到泥巴小布...咁你都講得出係戰術既話,真心服左你...
作者: ctb    時間: 2013-11-17 22:34:02

條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
尊重一下自己
面係人地比
作者: 剪刀    時間: 2013-11-17 22:38:40

五十步笑百步
為會戰把遊戲角色發揮到100%水準
取得更多正性BUFF以得到最大輸出力
有何不妥?

請不要嘗試逃避問題或轉移視線
同一樣道理
會一位參與會戰的戰士
也會使用農場水
難道這和你所稱政府的「泥巴小布兵團」有分別嗎?
那? 本人就可以稱閣下為蕃薯兵了吧。
面係人地比
作者: loklok0723    時間: 2013-11-17 22:39:32

五十步笑百步
有何不妥?

同一樣道理
會一位參與會戰的戰士
也會使用農場水
面係人地比
作者: mkbv3v    時間: 2013-11-17 22:40:38

五十步笑百步
有何不妥?

同一樣道理
會一位參與會戰的戰士
也會使用農場水
面係人地比

作者: ctb    時間: 2013-11-17 22:40:45

屙屎唔出賴地硬 .

作者: carbon001    時間: 2013-11-17 22:41:45

條友就係咁沖埋黎
條屍就係到
戰術就係戰術
何來需要扮成暗箭?
何來不是明刀明槍?
尊重一下自己
面係人地比
作者: 35242660    時間: 2013-11-17 22:42:30

五十步笑百步
有何不妥?

同一樣道理
會一位參與會戰的戰士
也會使用農場水
面係人地比
作者: ctb    時間: 2013-11-17 22:43:01

ctb 發表於 2013-11-17 22:40
屙屎唔出賴地硬 .

五十步笑百步
有何不妥?

同一樣道理
會一位參與會戰的戰士
也會使用農場水
面係人地比
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-17 22:45:02

人不要面,天下無敵...

睇你地就自然明晒~

咁樣就算比你嬴,你都嬴得唔光彩...

面係人地比,你地有人比面就唔會有呢個貼出現啦~

自己做緊D咩,仲氣直理壯講得出係戰術...

真係當堂嚇一跳,然後得啖笑~
作者: 伊藤小樂    時間: 2013-11-17 22:50:43

卍xx鼠xx卍 發表於 2013-11-17 22:16
你指既係...泥巴小布兵團~?

作者: 35242660    時間: 2013-11-17 22:50:51

而家係你唔要面定人地- -?  泥巴小布呢個係"buff"黎
你都可以拿黎講一餐,我真係比你搞到得啖笑啦,靈魂舞者
作者: ctb    時間: 2013-11-17 22:52:31

人總系為自己既失敗搵藉口
作者: suepi    時間: 2013-11-17 22:53:34

buff都唔比人用:(真心冇野好講..咁你唔好浸溫泉拉~"~
gm整得個趣事出黎就預左比人用的..
聽聞你地仲有測試tim!!~~~
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-17 22:54:18

你嬴晒啦~因為你地可以連面都唔要~

可惜原來唔止嬴既話嬴得唔光彩~

原來連輸都輸得咁唔光彩~
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-17 22:56:18

為個BUFF可以去到幾盡~??

睇你地D【戰術】就知可以再盡D~

仲可以講到明刀明槍~真係怕唔怕笑大人地個口~?

作者: eternalized    時間: 2013-11-17 22:58:38

輸左仲可以串串貢真係服左你地
作者: 剪刀    時間: 2013-11-17 23:01:52

首先,閣下的論點為「政府戰術不合理,因此才出現投訴」?
試問政府所用的「戰術」是公平的
政府沒有曾賄絡GM 更沒有嘗試使用或找尋任何BUG
在不正當不公平的原則底下攻擊你
其實你也可以,但你們放棄使用這方法
此致,本人希冀你們在日後同樣情況下也使用「泥巴小布兵團」時
不會像你所說的「抄裝狗」一詞一樣,形容你們自己。
隨便你們使用什麼字眼或詞彙形容,甚至中傷政府。
來公平較量吧,政府有的是時間和信心。
作者: loklok0723    時間: 2013-11-17 23:02:47

其實你也可以,但你們放棄使用這方法。
作者: ctb    時間: 2013-11-17 23:03:43

其實你也可以,但你們放棄使用這方法。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2