AGAMES 討論區

標題: 絕對介蒲 大話走數狗~!! 大家認住佢~! [打印本頁]

作者: dantekto    時間: 2013-11-23 01:10:50     標題: 絕對介蒲 大話走數狗~!! 大家認住佢~!

件事發生係2013件11月1日

絕對介蒲 賣隻1LV暈寵比我~~之後話送本 惡極斬2LV~ 者係買寵送書~!

今日,佢打到本惡極斬2LV 我叫佢還番比我~佢回話同隊友打到 唔比得我 話比300打發我走~

開頭我要求佢比番1000金我(當還番本書) 佢唔OK 仲叫我比番隻寵佢 佢比番250HK我 ~"~

傾傾下佢封左我黑名單@@!! 其實到最後佢SD左300金比我,但我而家要求500金,唔過份啦? (P.S 500金收到 惡極斬2LV !?)

去圖~~!![attach]10828[/attach][attach]10829[/attach]

[attach]10830[/attach]
              [attach]10831[/attach]
              [attach]10832[/attach]
              [attach]10833[/attach]
              [attach]10835[/attach]
              [attach]10836[/attach]
              [attach]10837[/attach]
              [attach]10838[/attach]
               [attach]10839[/attach]
               [attach]10840[/attach]
               [attach]10841[/attach]

作者: jacky01260326    時間: 2013-11-23 01:27:03

路過
作者: dantekto    時間: 2013-11-23 01:29:41

前一個Post可能會亂得制
Post 多次D 圖~  抱歉

作者: jeff3131    時間: 2013-11-23 01:32:25

wow 走數哥
好彩冇跟佢打城姐..
作者: JulianC    時間: 2013-11-23 01:34:35

留名
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-23 01:41:30

果然...好無敵~

路過留個名...

作者: colourp    時間: 2013-11-23 09:39:24

留名食花生
作者: MsSiuBu:)    時間: 2013-11-23 13:42:39

個人不嬲都0n_ $:
作者: 乂ChIng晴乂    時間: 2013-11-23 13:51:14

咁都得~

作者: namnamv3v    時間: 2013-11-23 14:42:50

MsSiuBu:) 發表於 2013-11-23 13:42
個人不嬲都0n_ $:

笨布jai出沒
作者: dantekto    時間: 2013-11-23 22:14:05

條友死哂狗 而家!~~
作者: qqaazz1998    時間: 2013-11-23 23:21:11

念開d.. 話是'送'
原本你是沒有的
現在你多了300金
是咪先!
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2013-11-24 00:56:30

咁似電視賣廣告...商品乜乜條例...

賣果時話有書送,買左之後話無...

又話比人食左本書,點知又見扲返出黎賣...

原來條友只係值一千金...就要變成走數能...
作者: 路飛仔    時間: 2013-11-25 02:01:24

THX FOR 提醒 ;D
我覺得樓主原意唔係介意佢還幾多金比你,係誠信問題
(e.g 如果有個朋友同你先借粒值1,2百金既未洗付文黎洗,講明之後會還返粒未洗既比你,
過幾日如果你個朋友同你講,哎呀我真係收唔返付文,跟住是但比返1,2百金比你,要你自己哂時間再去收)
咁既情況我覺得無咩人會樂意接受LOR...
更何況樓主同個賣家既關係又唔似朋友關係...
樓主有比人呃既感覺都好正常
不過而家香港都愈來愈多呢D亂放空頭支票既人...
樓主都係睇開D,當豪比DOG

作者: feveriove    時間: 2013-11-25 21:59:57

呢個方法sell電話好掂wo
同客講:用呢個plan上台...可以送部電話..
之後再同客講 : 而家電話賣哂無貨...一係比返300你...再吾係毛有條..要吾要
走數高招
作者: hehehahaya    時間: 2013-11-28 11:58:05

講好左送書但走數....
作者: wtf369    時間: 2013-12-2 01:51:51

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2