AGAMES 討論區

標題: 因為釣魚糸統而被凍結的一位無辜玩家 [打印本頁]

作者: nok999    時間: 2013-12-19 19:13:38     標題: 因為釣魚糸統而被凍結的一位無辜玩家

我是阿波羅伺服器的  id : 知日, 由5月玩到現在,我都是一位愛打副本的玩家,玩到而家,我上星期開始釣魚,想說解一下釣魚的全部成就,結果,就被凍結,打去官方,官方調查話我ac 一秒可以釣到4條橘魚上來,我十分o嘴..點解我自己發現5到會有4條,想說.如果我真係要開外掛,都5會咁【詞語過濾】到用自己正身去開..官方話查左我好多日...(我只釣左1星期左右),同埋佢地話我用左呢隻game 既5知咩流洞去獲得物品又5回報官方,所以就封我ac ,..我心諗,大佬呀,你個釣魚糸統有問題就5好開放比人釣啦,而家影響到我呢d 無辜手動釣既玩家,一街外掛5鬼去捉,走泥捉我.之後我ac被凍結,而家不用再玩,我再問多次係5係即係  無得解凍,之後佢地答係,...

好,,安心轉game, 再見,垃圾傳奇,以後不再碰你任何的遊戲

利申: 1$ hkd 都沒放進話這遊戲.  

作者: swwwong2    時間: 2013-12-19 20:08:33

分明GM是不想認自己涷結了一位無辜人士的AC才用那麼多的直口來蒙蔽自己的過失
作者: 亞瑟姆    時間: 2013-12-19 20:48:07

如果你真係無做過,不如你問下官方到底點樣查到你用外掛,如果佢地唔答,你可以入稟區域法院或高等法院。

告咩呢,就係告 Alta Multimedia 遺反遊戲服務條款 同埋 毀謗。

服務條款寫到明 http://www.alta.hk/client/cscenter.php?cat=rules#anchor

睇第五條,第十條同埋第十一條...

如果你有時間可以睇曬佢。

你有用外掛,官方封鎖你就係抵死。

不過你依加係無用外掛既情況下比官方鎖左,問客服點解官方要封鎖你,同埋要求證據。

但係佢地唔答,唔比證據你睇,或者答你一堆廢話,你有權向政府法律部門求助,甚至上訴。

換句話說,你呢條罪同當年岳飛既莫須有一樣,姐係死因不明。
作者: moonling    時間: 2013-12-19 21:13:43

係外掛搞破壞釣魚系統...而家走去揾d無辜人受罪...(殃及池魚)
作者: nok999    時間: 2013-12-20 05:05:14

唉,算啦.之前比人爆過AC ,,,唉,,,灰嫁啦...重新玩過,今次比官方整,無奈啦...周街外掛5捉,捉我呢D 手動玩家,,,
佢話我1秒釣到4條橘魚呀...如果1秒4條我會5知咩... 我釣親上泥都即食...5會留.咁樣比人屈...
同埋樓上,我5會因為一隻<未開發完整&成熟既GAME>去入稟法院.晒我時間,我玩第2 D GAME 算啦.
大家釣魚小心啦總之,  明明無事都可以凍結你,真係驚太多人玩呢隻GAME呀官方.
作者: nok999    時間: 2013-12-20 05:07:10

玩到70LV 90% 先比人咁樣整...  
我諗如果我用外掛都5會傻仔到用個咁高LV 既挑戰掛...真係傻的嗎?
作者: 豆仔    時間: 2013-12-20 10:32:36

作者: lfishl    時間: 2013-12-20 12:10:10

安息
作者: 赤城道介    時間: 2013-12-20 13:11:42

作者: 閒坐聽花落    時間: 2013-12-20 14:28:56

好好跟官方溝通, 我想官方不會太過無理的.
作者: 發懶豬    時間: 2013-12-20 15:15:23

邊個會認有做過
作者: 白雪限定    時間: 2013-12-20 22:59:32

作者: colourp    時間: 2013-12-21 11:28:40

發懶豬 發表於 2013-12-20 15:15
邊個會認有做過

幾同意你講法
1:如果樓主即使做過 但又無入過點
官方緊係封你啦
2:如果 你每個月入幾千蚊點數 你用外掛比人封
打個電話 即時解封 仲會叫聲你做大佬

以上第1係假設性 樓主唔好攻擊我
第2係真人真事

作者: nok999    時間: 2013-12-25 14:49:49

如果個問題發生係你身上,我諗你5會咁講野lo
作者: 愛就是痛    時間: 2013-12-25 15:26:06

比錢就冇依個煩惱
當然我冇用過外掛同埋我有入點~~~
作者: nok999    時間: 2013-12-25 16:50:14

有一點就一定無事?下個可能係你呢
作者: cooley    時間: 2013-12-27 08:36:13

我由系統出釣到依家都冇事發生播。囧

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2